Dagashi Kashi

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member

Ojciec Kokonotsu Shikady prowadzi rodzinny biznes na wsi, którym jest sklep ze słodyczami. Naturalnym jest więc fakt, że pragnie, aby jego syn przejął go pewnego dnia. Kokonotsu jednak ma inne plany co do swojej przyszłości, bowiem chce on zostać mangaką. Niespodziewanie, w jeden z letnich dni, zjawia się w sklepie ładna, ale bardzo dziwna dziewczyna imieniem Hotaru Shidare, która jest córką właściciela wielkiej cukierni. Okazuje się wtedy, że ojciec Shikady jest sławny w świadku słodyczy, a celem dziewczyny jest zwerbowanie go do jej rodzinnej firmy. Staruszek się zgadza, ale pod jednym warunkiem – jego syn musi zostać jego następcą. Hotaru ma teraz trudne zadanie, jakim jest przekonanie Kokonotsu do porzucenia marzenia o byciu mangaką i nakłonienie go do zostania sklepikarzem.

Co do tego anime moje oczekiwania są dość wysokie mam nadzieję że się nie zwiodę.
Moją uwagę przykuła postać Hatoru Shidare , szykuje się dobra komedia!

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Myślę że Twoje oczekiwania będą spełnione, tyle co obejrzałem i jestem zadowolony.
Tak jak mówisz zapowiada się niezła komedia a Shidare wydaje się dobrze osadzoną postacią
w tym klimacie :)

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Postać Shidare nie jest do końca taka jak chciałem co nie zmienia faktu że jest naprawdę dobra. Samo anime w sobie święte nie mogę się doczekać 2 odcinka

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A na czym oglądacie? Od kiedy shinden każe mi wyłączać adblocka nie mam jakiejś stalej strony…

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Shinden Only xD czasami anime odcinki

Ostatnia edycja:
I

Innostian

Nudne to. Miała być zwariowana komedia, a dostałem coś tak żałosnego i nieśmiesznego. Niestety tak to bywa, gdzie postacie mają być śmieszne. Pewnie porzucę w połowie.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Niezgadzam się anime jest naprawdę zacne moim zdaniem

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Jednak pomimo mojej wielkie nadziei tytuł okazał się kompletnym gniotem pomimo strony graficzne nie ma tam nic ciekawego. Żarty na początku były bardzo spoko ale z odcinka na odcinak robiły się coraz bardziej niesmaczne czy popierdzielone (nawet jak na mój humor) niestety zawiodłem się i to bardzo na tej bajce. :/

Ostatnia edycja:
Top Bottom