Darmowe Gry na Steam

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kaziek

Wiedźmin 2, Mount & Blade i THE GAMERS: DIRECTOR’S CUT

Cytat z onet’a
"Żeby zdobyć darmową kopię swojej gry, wystarczy wejść na główną stronę GOG-a, zalogować się i kliknąć odpowiednią ikonę, to wszystko.

Żeby dostać Wiedźmina 2, musicie siedem razy w ciągu siedmiu dni odwiedzić stronę sklepu, za każdym razem klikając odpowiednią ikonę i tym samym zdobywając cyfrową pieczątkę. Po zdobyciu siedmiu pieczątek do waszego konta zostanie dopięta gra. Możecie ją także kupić za trochę ponad 10 złotych."

Nie jestem tylko pewny, czy to jest na platformę steam.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Gry te nie są na platformę steam, po prostu możesz pobrać instalator ze stronki zainstalować i grać xD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Vanguard Princess jak się założy konto na playfire i podepnie… tylko mi coś działać nie chce XD Jak wam zadziała to napiszcie mi co robię nie tak ;-;

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Niko mam to samo. Probowałem zakładać nowe konta, łączyć je ze steamem i czekam już z 2 dni i nadal nic.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
oh to może jakieś zepsute to… albo już nie działa XD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
W ten weekend na darmo w steamie są do pobrania dawn of wary. Warhammer 40.000 dawn of war. Niby tylko do niedzieli jest darmowa do 21.

Ale jak ktoś nie grał to zapraszam spróbować. RTS bardzo fajny :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Z tego co na łowcach gier piszą, już nie można za fraje na stałe Dawn od Wara do konta przypisać.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
czemu mi sie warhammer pojawil w bibliotece? wtf?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Pojawił się jako darmowa gra, która zniknie. Na Steamie masz tak, że np w weekend dostajesz grę za darmo, a po wekendzie znika Ci z biblioteki.

Zdarzają się promocje, jak ostatnio z Amnesią, że gra po aktywacji na zawsze do Twojego konta przypisuje się i to jest fajne. Amnesia fajna gra.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Chyba tylko na orgiinie można było tak fajnie darmo…

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
Yankesss:
Chyba tylko na orgiinie można było tak fajnie darmo…
Niedawno było Abe’s Odyssey za darmo.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Na Originie cały czas są jakieś darmowe gry. Niektóre nawet były porządne.EA od czasu do czasu ma gest.

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
"Hitman 2: Silent Assassin
Aby dostać gre musicie:
  1. zalogować się na stronie link
    Potem dajemy
    BUY NOW, potem wpisujemy kod FreeSilentAssassin, przechodzimy do My account i klikamy “My Orders”, strona przemieli troche i wtedy pokazać wam sie powinno, że jest order lub go nie ma lub żebys cie aktywowali konto (na emailu) potem kilkamy BUY NOW i tam już wpisujemy kod FreeSilentAssassin po raz 2 i powinno działać."

Ostatnia edycja:
Top Bottom