Deadpool

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kiicia

New member

Były żołnierz oddziałów specjalnych zostaje poddany niebezpiecznemu eksperymentowi. Niebawem uwalnia swoje alter ego i rozpoczyna polowanie na człowieka, który niemal zniszczył jego życie.
Ekranizacja jednego z najoryginalniejszych komiksów Marvel Comics. Wade Wilson (Ryan Reynolds) - niegdyś agent służb specjalnych, a obecnie najemnik - poddany zostaje nielegalnemu eksperymentowi, w wyniku którego nabywa niezwykłych mocy samouzdrawiania. Odtąd staje się znany jako “Deadpool” i wyposażony w nowe zdolności oraz czarne poczucie humoru wyrusza z misją wymierzenia sprawiedliwości człowiekowi, który niemal zniszczył mu życie.

reżyseria: Tim Miller
scenariusz: Rhett ReesePaul Wernick
gatunek: Akcja,Sci-Fi
produkcja: KanadaUSA
premiera: 12 lutego 2016 (Polska) 4 lutego 2016 (świat)

Jak narazie jest to jeden z moich najbardziej oczekiwanych filmów tego roku >v< Nie mogę się doczekać! Na pewno idę na premierę!
Macie zamiar wybrać się do kina czy nie? ^^

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member
Ja planuję razem z chłopakiem. xD Jeśli chodzi o Marvela, bez przeszkód mogę stwierdzić, że to jeden z moich ulubionych bohaterów. Po prostu nie mogłabym przepuścić tego filmu teraz! Boje się jednak, bo postać Deadpoola jest moim zdaniem trochę ciężka do pokazania. Boje się więc, że nie podołają i się zawiode… ale to tylko moje takie tam.

Ostatnia edycja:
S

swietowit

Ten film ma tak niewyobrażalny potencjał… Równie łatwo można go też niestety zepsuć… Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że kampania marketingowa jest naprawdę dobra i w duchu Deadpoola, więc robi wysokie nadzieje.

W każdym razie, nie można przegapić.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Idę w walentynki… sam ;-; Przynajmniej zobaczę (mam nadzieje) dobry film XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom