Death Note (Netflix)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator
Kolejny zwiastun serialu na podstawie Death Note. Premiera 25 sierpnia tego roku. Co myślicie?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Muszę pisać, że Ryuk wygląda jakby miał zespół Downa?
Btw, cholernie mi się nie podoba zwiastun.

Ostatnia edycja:
A

Airzel1

New member
To be honest…to będzie jeden wielki szit…jeśli robić filmy na podstawie anime, to jedynie w wersji japońskiej, ale i tak obejrzę z ciekawości.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Czarny L i do tego występuje publicznie… nie żebym byl rasistą ale L bez wyraźnych cieni pod oczami to nie L sorry xd

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Zdecydowanie będzie “TROCHĘ” inne niż anime, ale niekoniecznie wróży to na złe. Ja się osobiście jaram jak cholera, zobaczymy jak ta moja podnieta się zakończy.
Nie wiem co wy chcecie od tego czarnego L’a, może nie ma podkrążonych oczu, ale dalej siedzi z podkulonymi nogami xd

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Czepiamy się nowej wersji L, bo jesteśmy rasistami XDDD

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Heh xD Na pewno będę oglądała, choć serio mi smutno… z tym L :< Ale trudno, w sumie nawet fajna odmiana xD To się zobaczy.

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Zetsubou Billy:
Czepiamy się nowej wersji L, bo jesteśmy rasistami XDDD
A może on jednak nie jest czarnoskóry tylko przeszedł na wyższy poziom podkrążonych oczu!

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
O tym nie pomyślałem
#Zetsuiciężkierozkminywpiątekwieczór

Ostatnia edycja:
Z

Zwiastun

Michael Jackson też był początkowo czarny, więc jest nadzieja, że do premiery się wybieli ^^ - no offence…
A tak serio to nie ważne czy będzie dobry czy nie, i tak obejrzę przez uwielbienie do Death Note :)

Ostatnia edycja:
A

Airzel1

New member
Ja tak samo, L;change the world trzeba też

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Obejrzę z wielką chęcią, przeczytałem mangę i widziałem anime, jak i koreański mini-serial. Od Netflixa zapowiada się względnie, nie musi być to wierna kopia tego co już widzieliśmy, byleby była równie dobra, a pewnie wysokie oceny ode mnie zgarnie

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Wyglądasz troszkę, jakby próbowali z tego zrobić serial super-bohaterski na hamerykańską modłę.
Nie oglądałem DN w całości, więc po trailerach póki co mnie nie zachęca.

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Nie wiem jak nazwać to co się odpierdala w tej scenie z Ryuukiem XDDDD ALE CÓŻ W DALSZYM CIĄGU OBEJRZĘ… z ciekawości czarnego L’a xD

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Ja tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że Ryuk jest tylko śmieszną pokraką w tej produkcji, a Light to tylko zwykła p**da.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
alt
Zetsu:
Ja tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że Ryuk jest tylko śmieszną pokraką w tej produkcji, a Light to tylko zwykła p**da.
Dokładnie to samo sobie pomyślałam xD
Chociaż ja już rok temu wiedziałam, że to będzie porażka.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Feitan, ja raczej przeczuwałem, ale po kompromitujących zwiastunach stwierdziłem, że nie dam szansy temu czemuś

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja sobie poczekam z oglądaniem, niby planuje, ale jeśli okaże się to skrajnie gówniane to pewnie nie ruszę

Ostatnia edycja:
Top Bottom