Descendants (Następcy)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Descendants

Najnowszy film Disneya, premierę w Polsce ma mieć w tym roku. O czym jest? Wszystkie disneyowskie postacie żyją sobie spokojnie w Aurodonie, zaś ci źli oraz ich potomkowie (tytułowi; descendants czyli następcy) na Wyspie Potępieńców. W chwili, gdy rządy obejmuje szesnastoletni syn Pięknej i Bestii, wydaje swój pierwszy dekret - potomkowie złych, na razie tylko 4, mogą przybyć do Aurodonu. Jednakże ich chytrzy rodzice będą chcieli wykorzystać swoje dzieci, by uwolnić się z wyspy. Myślę, że każdy z was wie, jak wyglądają filmy Disneya; nie jest to nic ambitnego, lecz zawsze miło obejrzeć, również być może niektórzy tak jak ja lubią produkcje jak ta. Atutem tego filmu jest również wg mnie muzyka. Niestety na razie za wiele o nim nie wiem, ciężko jest gdziekolwiek coś znaleźć…

Sofia Carson - Rotten to the Core
  • teledysk

• [*]z filmu

Kristin Chenoweth, Dove Cameron - Evil Like Me
  • z filmu

Dove Cameron - If Only
  • z filmu

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Disney Channel… to nie będzie serial?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Nie, to będzie film ^^ moja przyjaciółka znalazła gdzieś po angielsku i obejrzała, niestety mi się nie udało

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

Film o złoczyńcach Disneya! W końcu!
Ale…
To wygląda tak… kiczowato D: jakby jakaś parodia, albo niskobudżetowy tytuł klasy B i ta piosenka Evil Like Me… czemu to nie mogło wyglądać jakoś tak:

albo nawet:

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No bo to ma byc tak śmieszne nooo… Tak głupkowato w sensie XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom