Deskorolka (mój filmik) ZOBACZCIE!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
Wooow!!! Ja na desce to się umiem co najwyżej wywalać XD i jako że n ie znam się to po prostu mam szczękoopad XDD
Co do filmiku, a to już bardziej moja działka, to jest on dość łądnie zmontowany, proponuję jeszcze pobawić się z jasnością, kontrastem, nasyceniem i tego typu ulepszaczami obrazu XD rówież mógłbyś sam troszkę muzykę przerobić, wtedy wszysctko byłoby Twoje XD (polecam audacity, dość łątwe)

Ostatnia edycja:
A

axen1617

Dzięki Eyirie, kurde bawić mi się nie chce już z tym, a muzyka i tak jest dość oryginalna bo jest prywatnej osoby w ogóle która nagrała sobie to w domu ;p

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Oooo :-D mi się podoba muzyka XD ja tam jeździć na desce nie umiem to bym przyciągała widzów efektami XDD

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Do filmiku nic nie mam, nawet mi się on spodobał. Co więcej po obejrzeniu twojego filmiku znowu zachciało mi się wrócić do jazdy na desce. Niestety moja deseczka leży już w kawałkach. Wyczuwam niedługo nowy zakup :)
Moim zdaniem deskorolka to najlepszy sport jaki istnieje. Sam jeździłem na niej przez 4 lata. Aktualnie mam przerwę lecz jak już pisałem wyżej, tym filmikiem zachęciłeś mnie abym powrócił do mojego ulubionego hobby.

Ostatnia edycja:
A

axen1617

Ha ha, bardzo się cieszę, że cię zachęciłem do twojej zajawki z powrotem ;p moim zdaniem też deska jeden z najlepszych sportów, jeszcze mi się trochę innych podoba ale to inna sprawa ;p

Ostatnia edycja:
A

axen1617

Ha ha, bardzo się cieszę, że cię zachęciłem do twojej zajawki z powrotem ;p moim zdaniem też deska jeden z najlepszych sportów, jeszcze mi się trochę innych podoba ale to inna sprawa ;p

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Jak się patrzy na takie filmiki to wydaje się “jakie to jest łatwe, też tak umiem”, niestety tak nie jest xD Próbowałem trochę na desce ale nie miałem dobrych warunków żeby sobie pojeździć :/ Może teraz po przeprowadzce jeszcze raz spróbuję ^^ Co do filmiku to jest naprawdę świetny! :D

Ostatnia edycja:
A

axen1617

Ja jak zaczynałem to też miałem okropne wyniki, ale tak mi się podobało i chciałem u mieć lepiej, że ćwiczyłem i coraz więcej umiałem dzień po dniu ;p Dzięki ^^

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Fajna muzyka w tle leci. Oglądając to co wyczyniasz deską zatęskniłem ze swoim Bmx, który od jakiegoś czasu służy raz kiedyś za środek lokomocji (dokładniej od chwili gdy zrobiłem prawo jazdy).

Ostatnia edycja:
A

axen1617

Dzięki, dzięki BMX też fajna sprawa każdy coś znajdzie dla siebie do powyczyniania ;p

Ostatnia edycja:
Top Bottom