despacito2077
New member
Cześć, nazywam się: “The name is taken”
Mam ?? lat, mieszkam w Xyz.
Oglądam anime od roku, lubię też grać na komputerze, jednak najwięcej frajdy sprawia mi spędzanie czasu z dala od ludzi, którzy mnie denerwują. Oczywiście chodzi mi o tripy w góry, nad morze, czy wypady w środek lasu pod namiotem, samemu ofc.
Ulubione anime? To tak jak bym miał powiedzieć jaki jest najładniejszy samochód świata, albo najlepsza dziewczyna/chłopak. Kto tworzył ten szablon przywitania?
No dobra, moim ulubionym anime jest Guilty Crown.
Muzyka? Standardowa, lubię Despacito, ale to wiadomo, liczę na 2 część!
A tak już na poważnie, to rock, metal, deathmetal, deathcore, blah blah blah, standard. Lecim dalej.
Skąd wiem o forum?
Nie pytajcie mnie o zbyt prywatne sprawy, bo was RODO zje
Pozdrawiam
Oglądam anime od roku, lubię też grać na komputerze, jednak najwięcej frajdy sprawia mi spędzanie czasu z dala od ludzi, którzy mnie denerwują. Oczywiście chodzi mi o tripy w góry, nad morze, czy wypady w środek lasu pod namiotem, samemu ofc.
Ulubione anime? To tak jak bym miał powiedzieć jaki jest najładniejszy samochód świata, albo najlepsza dziewczyna/chłopak. Kto tworzył ten szablon przywitania?

No dobra, moim ulubionym anime jest Guilty Crown.
Muzyka? Standardowa, lubię Despacito, ale to wiadomo, liczę na 2 część!
A tak już na poważnie, to rock, metal, deathmetal, deathcore, blah blah blah, standard. Lecim dalej.
Skąd wiem o forum?
Nie pytajcie mnie o zbyt prywatne sprawy, bo was RODO zje

Pozdrawiam