Despa...Witam!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
despacito2077

despacito2077

New member
Cześć, nazywam się: “The name is taken” :confused: Mam ?? lat, mieszkam w Xyz.
Oglądam anime od roku, lubię też grać na komputerze, jednak najwięcej frajdy sprawia mi spędzanie czasu z dala od ludzi, którzy mnie denerwują. Oczywiście chodzi mi o tripy w góry, nad morze, czy wypady w środek lasu pod namiotem, samemu ofc.
Ulubione anime? To tak jak bym miał powiedzieć jaki jest najładniejszy samochód świata, albo najlepsza dziewczyna/chłopak. Kto tworzył ten szablon przywitania?😛
No dobra, moim ulubionym anime jest Guilty Crown.
Muzyka? Standardowa, lubię Despacito, ale to wiadomo, liczę na 2 część!
A tak już na poważnie, to rock, metal, deathmetal, deathcore, blah blah blah, standard. Lecim dalej.
Skąd wiem o forum?
Nie pytajcie mnie o zbyt prywatne sprawy, bo was RODO zje 😏
Pozdrawiam 🙃

Raees

Raees

New member
Cześć.
Hmm… Jeśli nie podajesz swojego imienia to jestem zmuszony Cię jakoś ochrzcić. Zatem, od teraz nazywasz się “Tnit”, może być?
Ludzie, którzy Cię denerwują - masz na myśli całe społeczeństwo czy jakieś określone osobniki?
Dlaczego tak pasjonują Cię podróże z dala od ludzi? Myślę, że gdy nie chce się spędzać czasu z innymi to wystarczy sobie poleżeć i pospać. To jest najlepsze rozwiązanie, a nie męczyć się na jakichś wycieczkach, mam rację?!
Do zobaczenia,
Pozdrawiam, Raees.

despacito2077

despacito2077

New member
Możesz mnie nazywać jak Ci się podoba, Tnit to bardzo dobre imię, nie jest to obraźliwe, nie uderza w żadną wiarę czy orientację, być może nazwę tak swoje dziecko.
A odnośnie podróży, tutaj muszę wyjaśnić, bo nie zostało to przeze mnie wyjaśnione. Bardzo dobrze żyje mi się w społeczeństwie, przyjaciół mi nie brak, w pracy również mam bardzo dobry zespół na którym mogę polegać. Czasem mnie to wszystko nudzi, ludzie zbyt wiele mówią, często na tematy które mnie w ogóle nie interesują, dlatego muszę się czasem zrestartować, pobyć sam. Po jakimś czasie, gdy naładuję bateryjki, mogę znów cieszyć się konwersacjami i obecnością innych ludzi. Życie w społeczeństwie mnie męczy.
Odnośnie pospania, niestety nie mogę się zgodzić, ponieważ musiałbym zabić okna i drzwi deskami, najlepiej odłączyć prąd od swojego mieszkania, w końcu wszyscy wiedzą gdzie mieszkam. A sama obecność komputera czy smatfona sprawiła by, że i tak nie można się naładować. Wyobraź sobie prosty scenariusz, wystarczy 15-20km od domu, namiot, samotność, to niezwykle pomaga poukładać sobie wiele w głowie. Żyjemy bardzo szybko, często podejmując życiowe decyzje na kolanie. Poza tym, czasem trzeba odpocząć od elektroniki, uspokoić ciało i umysł od bodźców. Oczywiście takie wypady nie mają na celu zrobić ze mnie mega zdrowego człowieka i jakiegoś guru życia. 😅 Krótkowzroczności tym nie wyleczę, a głupie decyzje czasem TRZEBA podejmować w pośpiechu, bo szef chce już na ryby, albo czeka na niego kochanka 😇

agellow

agellow

New member
despacito i 2077 razem, me oczy krwawią 😱😭

Ostatnia edycja:
Top Bottom