Detektyw pikachu

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ryan Reynolds podkłada głos Pikachu, może być mega dobre 😛
Mam w planach iść na to do kina.

hanler

hanler

New member
Dla mnie trailer też wyglądał dobrze. Pokemony są ładne, nie są zrobione całkowicie realistycznie, ale też nie są sztuczne. Ryan Reynolds jako Pikachu może zrobić robotę, mam nadzieję że będzie sporo humoru i zgodności ze światem (scena z Mr. Mime z trailera). Zapowiada się fajnie :)

fooze

fooze

Donator
Cóż mi to wygląda na bardziej łagodną wersję Ted. Taką mocno bardziej łagodną z elementem przygodówki.
Nie jaram się.
Ale poksy wyglądają bardzo ładnie.

Saquato

Saquato

Donator
Byłem dziś na seansie.
Z jednej strony do Detektywa pikachu byłem sceptycznie nastawiony z drugiej przecież to pokemony… ale powiem szczerze że naprawdę fajnie to wyszło.
Tylko mam takie wrażenie że historia z godzinę szła normalnym tępem a potem wy##bali z fabułą do przodu jakby się zorientowali że czas antenowy im się kończy. Pod koniec za szybko poszło i sporo ominęło. Tak czy siak mi się podobało.
Naszedl mnie taki pomysł ze bardziej przypadło by do gustu pokemony w formie serialu np na netflixie w tym stylu co Detektyw pikachu, z tymże nie byłoby takiego nastawienia na tępo przez ograniczony czas… No ale wiadomo koszty przy tym filmie były nie małe.

A jakie są wasze wrażenia z seansu? Byliście już w kinie?

Top Bottom