Detroit Metal City

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Maru

Maru

New member
Soichi Negishi jest nieśmiałym i delikatnym młodym człowiek, który marzy o karierze popularnego muzyka. Jego serdeczna postawa jest natchnieniem wielu muzyków. Marzenia nie płacą rachunków, więc on skończył jako wokalista w zespole death metalu o nazwie “Detroit Metal City”. Ukrywa to przed swoimi przyjaciółmi, ponieważ to co robi nie podoba się nawet jemu samemu. Czy uda mu się spełnić swoje marzenia? Czy będzie mógł je zrealizować mimo bycia członkiem takiego zespołu?

Polecam! <3 Jest to jedna z niewielu komedii,która mnie powaliła na kolana :D. Odcinki są krótkie,więc szybko można to obejrzeć.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Czytałem mangę, obejrzałem anime i stwierdzam co następuje. Najlepsza była… drama. Płakałem ze śmiechu jak to oglądałem i te teksy piosenek.

Ostatnia edycja:
S

SpiacyManekin

W przyszłości chcę zabrać się za mangę, aczkolwiek samo anime jest genialne, świetna komedia z dystansem, polecam szczególnie ludziom słuchającym cięższych brzmień :)

Ostatnia edycja:
1

1112

Piękne Anime, bardzo ładnie śpiewali Fuckingham Palace :’) ale polecam, szkoda, że takie krótkie, przydałaby się kontynuacja :D. Tylko wątpie żeby było więcej znacznie bo stare :<. Dobry pomysł tworzyć Anime o Metalowcach by się przydało więcej w normalniejszych klimatach a nie tylko pop wchechobecny xD

Ostatnia edycja:
B

Barume

Ogólnie opening wymiata. Satsugaiii Satsugaiii Seooooooooooooooooooooo. A na poważnie jak chcesz coś bardziej poważnego to obejrzyj “Plecy” inne podejście bardziej poważne, nie wszędzie jest pop.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Satsugai to od niedawna mój budzik. XDD Pół piętra stawia na nogi o 5 rano.
#jakdobrzewstaćskoroświt

Ostatnia edycja:
Top Bottom