Devilman Crybaby

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Spider2023

Spider2023

Donator
Członek ekipy

W świecie zaczynają przebudzać się demony. Przez pojawienie się demonów ludzkość powoli pogrążała się w chaosie. Pewien chłopak imieniem Akira zostaje wciągnięty w brutalną i nikczemną walkę przez swojego starego przyjaciela Ryo. Przez co życie Akiry zmienia się.

MAL
Kategorie: Akcja, Demony, Horror
Studio: Science SARU
Premiera: 5 stycznia 2018 r.

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Active member
Anime nie jest najgorsze, jednak kreska mnie kompletnie nie przekonała (w przeciwieństwie do muzyki, od której byłam niedawno kompletnie uzależniona XD)
Nie wiem, czy tylko dla mnie fabuła była odrobinę przerażająca, jeśli chodzi o fakt do czego ludzkość potrafiła się posunąć, będąc w kompletnym chaosie ;/

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Mi się na początku podobało nawet bardzo, ale potem było coraz bardziej męczące. Kreska faktycznie trochę dziwne troszkę kreskówkowa no i wzorowana na dziele chyba jakos z lat 70’ ?
W każdym razie im dalej w las tym fabuła mnie coraz mniej interesowała i czułem, że idzie to wszystko w stronę “zróbmy rzeź”. W wielu momentach brakowało po prostu spójności w fabule i logiki.
Ostatnie 2 czy nawet 3 odcinki przewijałem, bo mi się nie chciało już.
5/10 ew jeden punkt mogę dodać jakbym zapomniał o fabule i skoncetrował się na scenach gore. :V

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Akurat wyświetliło mi się na Netflixie, więc zaczęłam oglądać. Ma specyficzną kreskę, ale im więcej odcinków oglądasz, tym łatwiej się przyzwyczaić. Jest dobre, ale jak dla mnie wszystko zbyt szybko się działo. Ciągle akcja, akcja, akcja bez chwili wytchnienia. Mimo to jest wciągające i nie wiadomo, kiedy to nagle zleciało.

Top Bottom