Diablo 2

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Aoi

Aoi

Member
Obecnie jeśli ktoś chce to można zagrać razem przez lana w Diablo 2 patch 1.12a przez chamachi.

Obecnie grają Ja / Okaś oraz Ninja. Chciałby ktoś jeszcze dołączyć do nas? ;]

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Jakieś linki do pobrania jeśli łaska? ;) Chętnie się przyłączę bo kiedyś grałem w Diabolo dwójeczkę

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Instrukcji ci nie damy napisz do ninji on pobierał ja mam orginała ;p

Ostatnia edycja:
S

system

moniś: “torrent diablo 2 lod pl” i pierwszy wynik na tnt xd

Ale z wami to nie ma gry, zapieprzacie jak dzikie osły, nic nie zwiedzacie, jedyne co was interesuje to rzeź niewiniątek. A Aoi jest kradziej.!

okatawo

okatawo

Member
Aoi brnie tak do przodu ja idę za nim tylko ;p ale to ty się aspołeczniść w tej grze ^^ znikasz, gdzieś, uciekasz ;_____; fajnie by było zebrać się tak około 20 osób i na jednym serwerze grać ^^ nawet nie razem tylko tak po prostu :)

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Właśnie ty ninja jestes aspołeczniś :3 poza tym ja nie kradziej, sam jesteś nie lepszy ;3 też kradziej z ciebie.

Ostatnia edycja:
S

system

Nie aspołeczniś, tylko gdy zapieprzacie jak dzikie osły, to nie można za wami nadążyć. Aoi jesteś kradziej.

kamkom

kamkom

Członek ekipy
Ja mogę dołączyć jak znajde płyty.
Wy gracie z dodatkiem czy bez?

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Ninja to nie nasza wina ze sobie zwiedzasz widokówki ;3 my idziemy by zrobić rzeź! nie jestem kradziej sam jesteś nim.

Ostatnia edycja:
S

system

Jak rzeź to nie lepiej zagrać w residenta tryb coop, albo jakąś strzelankę “defend house przed zombie” jak w call of duty? :D
Kradziej.

R

Raniqu

Ja dołączę akurat mam na kompie :D wiec mogę pograć ;p
Tak wgl to wy też gracie przez D2MultiRes-v102.exe ??

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
my gramy w D2 a nie D3. w D2 gramy przez zwykle hamachi po prostu bez niczego. Ninja jak sama nazwa wskazuje jestes ninja kradziej

Ostatnia edycja:
I

Issei

też mg się dołączyć jeśli można ;3

Ostatnia edycja:
Top Bottom