Diabolik Lovers

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member

Z powodu wyjazdu ojca Yui Komori musi zamieszkać w dużej, ponurej rezydencji, w której zastaje sześciu tajemniczych mieszkańców. Dziewczyna jest przerażona ich zachowaniem, jednak kiedy z powodu upadku rani się, a na widok krwi nieznajomi dosłownie się ślinią, Yui zupełnie traci głowę. Próbuje odnaleść wyjście, ale zdążyła już wpaść w pułapkę - wszystkie drzwi są zamknięte, a telefony nie działają. Główna bohaterka zaczyna rozumieć, że stała się ofiarą wygłodniałych wampirów, a ucieczka nie będzie łatwa.

Odcinki mają po 15min ogólnie nie ma tu jakiejś akcji tylko no wiecie.
. Dziewczyna z pyszną krwią i 6 braci wampirów… Mrrr… To raczej dla pań anime XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Po końcówce mam wielką nadzieję, że drugi sezon będzie o wiele ciekawszy od pierwszego, bo ten to były po prostu flaki z olejem. Taki plus, że dziewczyna była urocza. Oglądałam to tylko dla tego chłopca z fioletowymi włosami i misiem, ale i on sprawił mi zawód. Jak już robią postać, która z założenia ma być słodka, to niech kurcze będzie słodka! A on wyglądał jak jakiś nerd z tymi podkrążonymi oczami i irytował mnie swoim zachowaniem.
Dobrze, że miało to tylko po te 15 min, bo bym nie wytrzymała.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No to nie miało akcją wciągać myślę XD to takie ecchi dla pań haha

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
To mogli porządniej chociaż chłopaków zrobić. Bo już chwilę po obejrzeniu o nich zapomniałam.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja w sumie polubiłam Ayato XD (to ten czerwonowlosy co nosi jedna nogawkę podwiniętą)

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Nie podobało mi się to anime,tak bardzo zniszczyli Scarborough Fair,ten angielski łamaną japonszczyzną. Anime z bishami żeby yaoistką było mokro i miały co praingować i robić dramy na tumblrze D:. Choć ogólnie pomysł był spoko jeśli chodzi o fabułe,ale za dużo bishów!

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
a mnie wciągnęło ostro XD Czekamy z Kicią na drugi sezon!

było tak bardzo głupie, że nie mogłam przestać oglądać…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hahah Niko XD Ci faceci byli tacy… Przesadzeni że aż fajnie się oglądało heh XD ale ja to ja i jestem nienormalna

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
No,to mnie też śmieszyło,ja chcieli tą bez mózgu bohaterke zgwałcić XDD to mi tak bardzo przypomina Uta no princes sama XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Boszsz nie znoszę Uta no Prince sama… Laski obie bezmózgowe tyle że w DL fajniejsi chłopcy ^.^

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Kurczę, widziałam yaoi z Outlasta, ale ciężko mi znaleźć jakieś z Diaboli Lovers xD Tak szczerze, to z tych damskich haremówek, to tylko UtaPri idzie znaleźć normalnie. Ale cóż, może po drugim sezonie będzie na to większy bum xD

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ja UtaPiri nie zniosłam… Diabolik i Amnesia były śmiechowe XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ale za to jest cudny ending i opening i wgle świetny soundtrack jak dla mnie

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Najgorsze anime jakie oglądałam. Nie wiem nawet jak określić główną bohaterkę. Głównej bohaterki czasami było mi szkoda,a czasami mnie wkurzała.
Miałam takie mieszane uczucia co do niej. Jedno mi się w niej bardzo podobało. Ona wierzyła do końca w Boga i to jej się chwali,ale anime nie powala ,jest strasznie kiepskie.

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Anime… jak to na podstawie novelki nie jest najgorsze. Podoba mi się oprawa graficzna a soundtracki są całkiem przyzwoite i ciekawie ich się słucha.
Minusem całego anime jest bohaterka, która jest naprawdę nieznośna :>
Jednak, nie oglądałam tego dla niej ale raczej dla uroczych wampirzych chłopców :D
Każdy z chłopaków ma wybitny charakterek za co się im to chwali. Oglądając ich nie nudziłam się.
Anime można oglądnąć dla odsapnięcia, po jakimś niezłym dramacie albo czymś podobnym.
To haremówka więc nie spodziewajmy się za wiele :d

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Estoy de acuerdo :D po prostu nadaje sie idealnie do damskiego fap fap XD

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
alt
Eyirie:
Estoy de acuerdo :D po prostu nadaje sie idealnie do damskiego fap fap XD
Kyahahhaha…~
Ja nie mam pojęcia o czym Ty mówisz xD
Jakie fap fap? xD nyahaha

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
To anime do fap fap. Mówię ze masz rację Kiciusiu :3 kocham ending z parhelion logic no i mr sadistic night tez fajne

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Muzyka również podobała mi się :). Szczególnie Edning!

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mi też!!! Parhelion logic! Mam to na fonie i ciągle słucham <3

Ostatnia edycja:
Top Bottom