Digital fanart od Nindei

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Nindei

S

Skyggedans

Podobają mi się twoje prace, mają w sobie to coś co zawsze mnie przyciągało. Ta plastyczność…(nazwę to także nieprofesjonalnie bajkowością) połączona z dość realistycznym cieniowaniem. Tylko z kontrastem różnie, ale myślę, że z biegiem czasu będzie lepiej. Nie będę za wiele oceniać, ponieważ nie wstawiłam jeszcze nic swojego.

Takie pytania.
Rysujesz tylko fanarty? Cz może masz jakieś swoje postaci? A jak z tłami?

Ostatnia edycja:
N

Nindei

Dziękuję, rysuję głownie fanarty. Może i mogłabym wymyślić dużo swoich bo na kartce często sobie szkicuje takie , ale jest dużo istniejących postaci które chcę narysować.
A co do tła to odstatnio zaczęłam coś kombinować z tłami w obrazkach i staram się robić je coraz ciekawsze, ale to dopiero początki. (jeśli o to chodzi) :)

Moja nowa praca Lunar Wraith Morgana
Miałam w planach nie rysować już lola ale ta postać mnie zainspirowała ;3

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Naprawdę piękne rysunki/arty. Ile lat pracy za tobą?

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
To może tak fanart z Doty? ^^ Z chęcią zobaczę postaci z tej gry w Twoim wykonaniu :)

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

alt
Nindei:
Dziękuję, rysuję głownie fanarty. Może i mogłabym wymyślić dużo swoich bo na kartce często sobie szkicuje takie , ale jest dużo istniejących postaci które chcę narysować.
A co do tła to odstatnio zaczęłam coś kombinować z tłami w obrazkach i staram się robić je coraz ciekawsze, ale to dopiero początki. (jeśli o to chodzi) :)

Moja nowa praca Lunar Wraith Morgana
Miałam w planach nie rysować już lola ale ta postać mnie zainspirowała ;3

http://img03.deviantart.net/d499/i/2016/025/1/8/lunar_wraith_morgana_by_nindei-d9p9lgh.jpg
Chętnie bym kiedyś zobaczyła, bo widać, że naprawdę masz technikę.
Od początku zawsze się zaczyna :)

Co do twojej nowej pracy:
Myślę, że wszystko gra. Tutaj kontrast, cienie bardzo mi się podobają, pasują do siebie :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojejciu one są cudowne ^^ Fajnie jest zobaczyć znane sobie postacie narysowane przez kogoś XD
Jak dla mnie, osoby uczącej sie dopiero robić coś na tablecie, to jest coś nierealnego =.= dołujcie mnie dalej T^T

Ostatnia edycja:
S

Skyggedans

alt
Eyirie:
Ojejciu one są cudowne ^^ Fajnie jest zobaczyć znane sobie postacie narysowane przez kogoś XD
Jak dla mnie, osoby uczącej sie dopiero robić coś na tablecie, to jest coś nierealnego =.= dołujcie mnie dalej T^T
Jeżeli trenujesz to w końcu dojdziesz do własnej perfekcji. Talent dużo znaczy, ale jeszcze więcej to jak do tego podchodzisz :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Właśnie z treningiem ciężko bo mnie załamują efekty XD Na papierze spoko, dam radę cokolwiek bym miała zrobić. Ale jakoś na tablecie wychodzi mi o wiele mniej precyzyjnie…

Ostatnia edycja:
N

Nindei

alt
Domen:
Naprawdę piękne rysunki/arty. Ile lat pracy za tobą?
dziękuję, w szkole (w liceum) lubiłam bazgrać po zeszytach, a tak na “poważnie” zaczęłam rysować jakoś półtoraroku-dwa lata temu (odkąd wrzuciłam pierwszą pracę na deviantart) :)
alt
Eyirie:
Właśnie z treningiem ciężko bo mnie załamują efekty XD Na papierze spoko, dam radę cokolwiek bym miała zrobić. Ale jakoś na tablecie wychodzi mi o wiele mniej precyzyjnie…
Rysowanie na PC dużo się różni od rysowania na papierze i na początku jest bardzo ciężko (wiem z doświadczenia). Jeśli dobrze Ci idzie na kartce to duży sukces i bardzo się przydaje do rysowania na tablecie. Rób różne prace i się nie poddawaj, patrz na progres który robisz to bardzo motywuje. :3 Polecam oglądać speedpainty mi to jakoś pomaga. ;o
alt
Elmor:
To może tak fanart z Doty? ^^ Z chęcią zobaczę postaci z tej gry w Twoim wykonaniu :)
Dotke chętnie, nawet zrobiłam kiedyś szkic enchantress i jakieś próby szkicowania innych postaci , ale na tym się zakończyło ;| W sumie muszę do niego zajrzeć w wolnej chwili i spróbować dokończyć.

Ostatnia edycja:
N

Nindei

alt
Elmor:
Dotke chętnie, nawet zrobiłam kiedyś szkic enchantress i jakieś próby szkicowania innych postaci , ale na tym się zakończyło ;| W sumie muszę do niego zajrzeć w wolnej chwili i spróbować dokończyć.

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Aż mam depresję jak na to patrzę xD
Podziwiam Cię za Twój zapał bo rysunki są naprawdę dobre!
Ja tam leniwą larwą jestem i muszę długo pracować by coś osiągnąć .
Mam nadzieję, że niedługo w przyszłości ujrzę kolejne Twoje arty :D

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Jak by ci to powiedzieć… Wszystkie twoje prace mi się podobają, a w mój gust trudno trafić. Lola nie lubię, ale arty z tej gry wyszły ci nieziemsko. Szczególnie podoba mi się ten śnieżny, który wstawiłaś na końcu twojego pierwszego posta. Sam nie potrafię tak ładnie rysować, ale twoje następne prace chętnie zobaczę :)

Ostatnia edycja:
N

Nutella

Prace są super :) Na pewno sporo się namęczyłaś tworząc te cudeńka!

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Dawno nie widziałam takich prac z niecierpliwością będę czekać na kolejne.

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Ładne prace. Widać w nich Twój własny styl, i choć preferuję sztukę tradycyjną, to z czystym sumieniem daję “watcha”.

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Cudne, ja o narysowaniu czegoś takiego mogę tylko pomarzyć XDDDDD

Ostatnia edycja:
N

Nindei

Aww, dziekuję bardzo, troszkę ostatnio artów z anime zrobiłam
  1. Noragami, miło wspominam to anime ❤️
    http://img12.deviantart.net/4c42/i/2016/080/6/6/hiyori_iki_by_nindei-d9vwwq7.jpg
    2.sao
    http://img04.deviantart.net/6069/i/2016/071/2/a/asuna___sword_art_online_by_nindei-d9utfjs.jpg
  2. zrobiona spontanicznie Ahri
    http://img12.deviantart.net/3f50/i/2016/057/2/8/ahri_by_nindei-d9sn9r7.jpg
alt
LukiMaster:
Ładne prace. Widać w nich Twój własny styl, i choć preferuję sztukę tradycyjną, to z czystym sumieniem daję “watcha”.
dziekuje!
alt
Nutella:
Troche tak bo w kazdym arcie znajdzie sie cos co ciezko mi narysować i siedze kilka godzin nad jedna rzeczą :|

Ostatnia edycja:
N

Nindei

alt
Nutella:
Troszkę tak, bo zawsze w arcie znajdzie się coś co sprawia mi trudność : | Pamiętam jak zaczynałam to ręce były dla mnie masakrą i spędzałam nad nimi kilka godzin i tak wychodziły tak sobie, teraz jest troszkę lepiej

Ostatnia edycja:
Top Bottom