Discord czyli lepszy teamspeak (chyba)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
[attachment=385]

Discord to program służący do porozumiewania się najczęściej podczas gier lecz można go używać także do swobodnej rozmowy na różne tematu. Wielkim plusem tego programu jest brak wymogu osoby z dobrym internetem która to by hostował rozmowę by dało się rozmawiać w większym gronie bez żadnych komplikacji. Jak także nie trzeba wykupywać serwera a potem go konfigurować. Jedyne co potrzebne to sam program.

Tak wygląda mniej więcej okno programu :
(Jest to ocenzurowana wersja widać tu jedynie zarys)
[attachment=386]
Sam wiem o tym programie dopiero od jakiś 2 tygodni został mi on podesłany przez jednego kolegę. Szczerze mówiąc to pokochałem ten program od samego początku 1.Banalny w obsłudze 2.Naprawdę przyjemny wygląd 3.Żadnych problemów z komunikacją

(Dla osób które zdecydują się przetestować program powiem że już założyłem specjalny pokój dla animesa i wszystko ustawiłem tak jak powinno być :v)

>>>TU MOŻESZ POBRAĆ<<<

Warto też nadmienić że program jest dostępny na wersje mobilną (chyba za darmo nawet)

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
To jest dużo lepsze niż teamspeak. Polecam chociaż zobaczyć.

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Wszystko ustawiłeś na animesa to może podałbyś to zaproszenie bo z głowy to raczej sobie nie wymyśle, inaczej się nei dostanie na ten serwer :p ???

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Zaproszenia wysyłam każdemu z osobna aby mieć wgląd kto na kanale będzie i uniknąć wszelkiego buractwa i cebulactwa

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Zabawny zamiennik ts-a. I w dodatku lepszy. Co dokładnie lepsze? Moja odpowiedź na to pytanie brzmi: nie wiem, choć się domyślam.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Byłam, zobaczyłam… Spodobało mi się. Zaskakująco lekki, przyjemny i prosty w obsłudze. Ma masę fajnych funkcji, których nie posiada TS. Przyjemna szata graficzna dodatkowo wpływa na moją pozytywną ocenę programiku.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Warto wspomnieć że już dużo ilość osób korzysta z discorda. Ponadto z racji że możemy zapomnieć o konfach hostowanych od bytersa większość rozmów będzie odbywać się na discordzie. Także miło byłoby gdyby osoby nie posiadające discorda zaopatrzyły się w niego.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
NIENAWIDZĘ DISCORDA I JEGO BOTA
Nie dość, że bot mnie nienawidzi, to jeszcze kiedy piszę po duńsku ODPOWIADA MI W CZARNEJ MOWIE :I
Zmowa jakaś z Cahirem, czy coś… WOLĘ TS
Onee-pizda :v

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Z tego co widzę to jest dość wygodny i bezpieczny, wiec trzeba chociażby przetestować ;)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dobrze by było gdyby do Discorda dodali kamery, może kiedyś to nastąpi :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom