Divine Gate

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/5/77844.jpg

Gdy otworzyła się brama między niebem, światem zmarłych a ziemią, cały glob zanurzył się w chaosie. Aby opanować sytuację, zostaje powołana rada światowa, która osiąga spektakularny sukces i tym samym porządek zostaje przywrócony. Po latach tytułowa “boska brama” staje się tylko miejską legendą, w którą wierzą nieliczni. W tych okolicznościach zostali zebrani chłopcy i dziewczęta, których rada uznała za godnych podjęcia wyzwania, jakim jest dotarcie do portalu. Każdy z naszych bohaterów ma do osiągnięcia swój własny cel, który bez pomocy bramy byłby niemożliwy do zrealizowania. W końcu mawiają, że ten, kto dotrze do boskiego przejścia, będzie mógł poustawiać świat po swojemu. To krzyżuje losy szóstki protagonistów Divine Gate

Nie mam pojęcia jak to anime będzie się prezentować i czy jest warte obejrzenia ale w końcu fantasy więc sprawdzić trzeba.
Miejmy nadzieje że zaskoczy i będzie dość ciekawe choć z tego co widzę fabuła nie jest zbytnio oryginalna.
(Warto dodać że za anime bierze się studio Pierrot z którym nigdy nic nie wiadomo)

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Od początku jest dziwna postać, nadająca serii trochę tajemnicy, przez to fabuła zapowiada się fajnie.
Na pewno będę oglądał tą serię, tym bardziej że o pierwszym odcinku z chęcią obejrzałbym już następny :)

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Totalnie zaskoczony tak się czuję anime okazało się tym którego tak długo szukam protagonista jest bardzo ciekawy zobaczymy jak się rozkręci również czekam na kolejne odcinki

Ostatnia edycja:
I

Innostian

Zwykły przeciętniak. Kreska jeszcze ujdzie, ale animacja jest słaba, w dodatku 3d, które jest paskudne. Postacie słabe, zwłaszcza ta dwójka przydupasów głównego bohatera. Bajka do szybkiego zapomnienia.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Nie spodobał mi się główny bohater, szczerze to żadnego bohatera nie polubiłem dodatkowo odrzuca mnie strona techniczna. Kreska, animacja i animacje 3d są wręcz obrzydliwe.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Narobiłem sb nadziei a wyszło jak wyszło czyli totalna ciapa bez smaku czy polotu

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Jak wyżej wspomniano, słaby animiec. Nie zasługuje nawet na miano średniaka. Dziwna (dla mnie słaba kreska), za dużo CGI, idiotyczne walki i zachowanie bohaterów. Nie polecam.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Jako że jestem przyzwyczajona do normalnych zachowań bohaterów (wrogów się zabija, no chyba że gdy on się poddaje to próbuje się go jakoś wykorzystać) to nie mogłam ścierpieć niektórych zachowań bohaterów. Lecz jestem ciekawa jak to się zakończy.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Jak dla mnie takie 6/10, nie więcej nie mniej.

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Początek fajnie się zapowiadał, ale teraz trochę się zawiodłem. Jedynie co mi się teraz podoba to OP

Ostatnia edycja:
Top Bottom