DLACZEGO WARTO OBEJRZEĆ "PARASYTE"?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

reDziowy

Hej, więc tak jak w temacie, podajcie swoje powody dlaczego warto obejrzeć te anime.
Robię odcinek o tym tytule więc odpowiedzi, z którymi się zgadzam dodam do odcinka :)

Mój powód charakter jego prawej ręki i humor z nią związany ;)
No i klimat, moim zdaniem podobny do TG, Ajin. Tak właśnie na to trafiłem :)

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Tak na szybko, bo nie chce mi się rozwodzić.

Świetny soundtrack oraz porządnie przerobiona przez Madhouse kreska, jakby nie patrzeć ze starej już mangi. A przy tym odwaga studia w związku z adaptacją takiej mangi.

Ciężki klimat i rozwój głównego bohatera w ciągu całej serii i w wyniku wydarzeń, które go spotykają.

No i można dorzucić rozmyślania bohaterów na temat istnienia itp. Oczywiście mowa tu nie tylko o ludzkich bohaterach. Dobre ukazanie relacji damsko-męskich oraz wyważona ilość akcji.

Ostatnia edycja:
Saquato

Saquato

Donator
Fajnie był pokazany rozwój robaczków, od bezmózgich besti które pożerały wszystko co popadnie, po takie osobniki które sie jednoczyły a nawet polityką zaczęły bawić. (Oczywiście miały w tym swój unikalny cel ^^)

Ostatnia edycja:
R

reDziowy

zgodzę się z powyższymi tyle czy ja wiem saquato czy one się rozwijały? one już takie były od zawsze, bo był typ robaków adaptujący się, pożerający co popadnie, robaki takie jak u głównego bohatera, to chyba bardziej różnorodność ich charakteru a nie rozwój, moim zdaniem rozwinął się robak ręka że zaczał coś czuć i troszczyć się też o swojego nosiciela a nie tylko o siebie hmmm? :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom