Dobry dzień

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
MoonCat

MoonCat

New member
Dobry dzień (noc?) wszystkim,

Patrząc na średnią i medianę forumowego wieku to już trochę stary dinozaur ze mnie. No ale, że późno zacząłem to i dociągnąłem sędziwego wieku. Choć ostatnio zdecydowanie mniej oglądam niż było to jeszcze parę lat temu.

Moje gusta? W sumie wszystkiego po trochu. Bywają okresy, że lubię obejrzeć dobre i ambitne tytuły, a czasem wolę po prostu coś zupełnie płytkiego dla oderwania się na chwilę od rzeczywistości. Życie, praca, wiecie… :) Choć jeśli miałbym coś wskazać to pewnie wybrałbym klimaty noir, cyberpunku, sci-fi. Za to jakoś kompletnie nie przekonuje mnie większość serii z mechami (wyjątki: NGE, CG, TTGL).

Z takich innych zajęć to czasem lubię też zagrać w jakieś grybezprądu :)

Dlaczego się zarejestrowałem? Chyba trochę z ciekawości, a może by mieć trochę ściągawkę co tam fajnego warto obejrzeć bez konieczności przechodzenia przez wszystkie tytuły. Nie wiem. A jeśli uda się przy okazji poznać jakieś ciekawe osoby, tym lepiej!

Tak czy inaczej witam serdecznie wszystkich :)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Zaraz się wysypie gremium ludzi szurających brzuchalem o trzydziestkę, uderzających w nutę protestu o tego dinozaura (jeśli Ty dinozaurem to oni czym, minerały?)
Witojcie!
Pewnie następny postujący wyłoży parę tradycyjnych pytań bez sensu, więc Ci tego oszczędzę. Mam nadzieję, że znajdziesz się w tym cyrku ;)

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
No w końcu ktoś, co w życiu coś robi zamiast studiować nie wiadomo po co ^^

Witam!! Również nie mam pytań, trzeba jeszcze poczekać, aż reszta forum się obudzi xD

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Witaj Prezesie! (dlaczego prezesie? Otóż tak po prostu :D)
Najs tu mi tju ! Jestem dość młody, ale mam nadzieje nauczyć się od was starszych rocznikiem czegoś ;)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Nauczysz się walić kufel browara na raz :p
Skoro tak cienko z pytaniami to hmmm…
Co Ci się kojarzy z cegłą?
Co sądzisz o związkach poligamicznych?
Lubisz boczek?
Ser potem ketchup, czy najpierw ketchup potem ser?

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Tan kradniesz pytania innym!! xD

Skąd się o nas dowiedziałeś, lubisz gotować, masz jakieś zwierzątko?

Ostatnia edycja:
MoonCat

MoonCat

New member
Chyba powinniście jeszcze postawić przede mną dużą lampę i zaświecić mi w twarz. Bo inaczej to słabo działa :)

> Co sądzisz o związkach poligamicznych?
Ale tych 2d czy 3d?

> Ser potem ketchup, czy najpierw ketchup potem ser?
A gdzie musztarda?

> Skąd się o nas dowiedziałeś
Użyłem opcji “Szczęśliwy traf” w Google :)

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
<zawiesił lampę, przywiązał Cię do krzesła i mocno zaświecił w twarz>
Ulubiony kolor?
Masz zwierzątko domowe?
Jadłeś kiedyś owoce morza?

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Jadłeś kiedyś owce z morza?
Powiedzmy, że rozpatrujemy obydwa przypadki
Musztarda na pieczonej kiełbasce, ofc!
@fooze - jak dookoła wszędzie trupy to ktoś musi zadawać te pytania :p

Ostatnia edycja:
MoonCat

MoonCat

New member
Owoce morza, jasne! Mam za to wątpliwość co do owocy z morza. Tych chyba jeszcze nigdy nie degustowałem.
Masz zwierzątko domowe?
A pająk w kącie pokoju się liczy? Kiedyś chyba nawet jednego widziałem : )
Ulubiony kolor?
Kolor trawy w bezgwiezdną i bezksiężycową noc, z dala od jakichkolwiek skupisk ludzkich.

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Ciekawy kolor… Nigdy o takowym nie slyszalem. Ale racja! Ludzie to zuo :D też lubię ciszę a zwłaszcza rano przy kawy i ;)

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

Bry MunKacie!
A ja takie normalniejsze pytanie zadam :D

Jakiej muzyki słuchasz? Ulubione zespoły? Chodzisz na koncerty? ^^

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo
Widzę, że zadawaniem pytań zajęli się inni, wrrrrr…
Witaj i baw się grzecznie z innymi dziećmi :)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Witam! Czytasz Książki? Jeśli tak to jakie?

Ostatnia edycja:
MoonCat

MoonCat

New member
Jakiej muzyki słuchasz? Ulubione zespoły? Chodzisz na koncerty?
Zwykle z okolic muzyki elektronicznej, choć generalnie to słucham różnej muzyki. Zespołów nie mam jakoś szczególnie ulubionych i w różnych okresach słuchałem różnych. Choć nie pogardzę Mind.in.a.box, Daft Punkiem czy Android Lust. A Lindsey Stirling (<333) już wymieniałem? :)
Czytasz Książki? Jeśli tak to jakie?
Raczej niewiele :( Choć przewinął się jakiś Lem, Tolkien (zanim jeszcze był popularny!), Gibson, Dick, Sapkowski, Asimov. No chyba, że mogę doliczyć książki techniczne, raporty i dokumentacje :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom