Dobry ^^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Y

YukiHime

Jestem Marysia, mam 13lat, moje ulubione anime to Nobunagun,etto…interesuje sie psychologią i sztuką,niestety nje gram w gry ;_; Miło was poznać

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Także mi miło i witam na forum :3

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ciebie również miło poznać Marysia, mam nadzieję, ze dobrze się będziesz bawiła na naszym forum. Masz ciekawe pasje, psychologią też się interesuję :). Jeśli chcesz byśmy polecili jakieś ciekawe anime to pisz śmiało. Zapraszamy też do aktywności w tematach i konfach skypowych ^^

Ostatnia edycja:
V

Vashkun

New member
Witamy w szeregach forumowiczów ^^
Rozgość się i miejmy nadzieję zadomów ;)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Nareszcie powitanie jak należy ^^ Witaj Yukiś miłej zabawy tu :-D choć już ją masz XDD A w jakim sensie interesujesz się psychologią?

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Pozdrawiam jestem Nexus. Życzę ci dobrej zabawy na forum.
Czy czytasz jakieś książki? Masz ulubionega autora? Jakie gatunki lubisz czytać?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam jam jest Nekrin de Nekrinius!
Co tam?

Ostatnia edycja:
Y

YukiHime

Eyirie, chodzi mi głównie o zachowaniu ludzkie w poszczególnych momentach, mózg, rozumowanie, wszystko potrzebne do przeżycia xd
Nexus, nje, nje czytam…Lubiem bardzo amatorów :’) Bo da się ich zrozumieć jak przeczytam raz xd
Yankesss, a nic xd nudy 24/7

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Milo mi :p
Psychologia… Jak mnie będziesz obserwowała to będziesz geniuszem w tej dziedzinie :p No chyba że prędzej sama się takim obiektem jak ja staniesz xd

Ostatnia edycja:
Y

YukiHime

Po co mam cię obserwować, samym obserwowaniem nje zrozumiem w pełni człowieka

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
To znaczy że chcesz jeszcze doświadczyć?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Yuki, odnośnie psychologii, interesujesz się również manipulacją ? Bo jeśli stosujemy jakieś określone świadome działania eksperymentalne, generujemy czynniki mogące wpływać na zmianę ludzkiego zachowania w danym momencie. Ja w sumie przez prace, które wykonywałem interesowałem się manipulacją.

Daj link do swojej listy anime, jeśli takową posiadasz :)

Ostatnia edycja:
Y

YukiHime

Nje posiadam, nje mogłam zrobić se konta xddd Tak, manipulacja to coś naturalnego u mnie xd

Ki-chan, nje, prędzej wejść w psychikę i umysł tego drugiego człowieka

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Wszyscy manipulują, chociaż trzeba uważać, bo manipulacją przesadzoną można kogoś doprowadzić do szaleństwa. Co czasem się zdarza. Tak robią wielkie koncerny, które starają się kreować np jedyny słuszny wygląd do którego mają dążyć ludzie. Często Ci, którzy nie mają takiego wyglądu ani kasy na operacje plastyczne wpadają w obłęd kompleksów.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Geee widzę Twój ulubiony temat to manipulacja zaraz po alkoholowych wspominkach XDD Yuki a masz zamiar coś robić więcej z tą psychologią? Tj studia czy coś

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie no Eiu, nie jest ulubiony, ale po prostu miałem styczność ze względu na pracę, którą wykonywałem :). Jeśli chodzi o inne tematy to dobrze wiesz, ze można ze mną na nie pogadać :D

Ostatnia edycja:
Y

YukiHime

Eyirie Nje, nje bardzo, ponieważ ja chce przetrwać, więc bede miała coś z hajsem xd

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
najlepiej zostań komornikiem :p weźmiesz trochę więcej niż trzeba i git :p

Ostatnia edycja:
Top Bottom