Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dobry ^^
Autor wątkuYukiHime
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
Ciebie również miło poznać Marysia, mam nadzieję, ze dobrze się będziesz bawiła na naszym forum. Masz ciekawe pasje, psychologią też się interesuję . Jeśli chcesz byśmy polecili jakieś ciekawe anime to pisz śmiało. Zapraszamy też do aktywności w tematach i konfach skypowych ^^
Eyirie, chodzi mi głównie o zachowaniu ludzkie w poszczególnych momentach, mózg, rozumowanie, wszystko potrzebne do przeżycia xd
Nexus, nje, nje czytam…Lubiem bardzo amatorów :’) Bo da się ich zrozumieć jak przeczytam raz xd
Yankesss, a nic xd nudy 24/7
Milo mi
Psychologia… Jak mnie będziesz obserwowała to będziesz geniuszem w tej dziedzinie No chyba że prędzej sama się takim obiektem jak ja staniesz xd
Yuki, odnośnie psychologii, interesujesz się również manipulacją ? Bo jeśli stosujemy jakieś określone świadome działania eksperymentalne, generujemy czynniki mogące wpływać na zmianę ludzkiego zachowania w danym momencie. Ja w sumie przez prace, które wykonywałem interesowałem się manipulacją.
Daj link do swojej listy anime, jeśli takową posiadasz
Wszyscy manipulują, chociaż trzeba uważać, bo manipulacją przesadzoną można kogoś doprowadzić do szaleństwa. Co czasem się zdarza. Tak robią wielkie koncerny, które starają się kreować np jedyny słuszny wygląd do którego mają dążyć ludzie. Często Ci, którzy nie mają takiego wyglądu ani kasy na operacje plastyczne wpadają w obłęd kompleksów.
Geee widzę Twój ulubiony temat to manipulacja zaraz po alkoholowych wspominkach XDD Yuki a masz zamiar coś robić więcej z tą psychologią? Tj studia czy coś
Nie no Eiu, nie jest ulubiony, ale po prostu miałem styczność ze względu na pracę, którą wykonywałem . Jeśli chodzi o inne tematy to dobrze wiesz, ze można ze mną na nie pogadać