Dobry

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
E

Eratn1k

Hejka, zawsze byłem słaby w takie zabawy ale coś napisać trzeba :) Na imię mi Darek, mam 20 lat. W anime siedzę od dobrych 2 lat. Moje ulubione serie to Higurashi, Log Horizon i SAO. Z muzyki słucham głównie house, hardcore i trance (kiedyś chcę pojechać na Tomorrowland). Lubię grać w gry, najchętniej sięgam po sandboxy i strategie (Anno 1404 <3). Na forum trafiłem ponieważ pomyślałem, że fajnie byłoby poznać nowych ludzi o podobnych zainteresowaniach. Nie mam pojęcia co mógłbym jeszcze dopisać, pytajcie :D

MyAnimeList: [link]

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Witaj.

Szanuje za strategię.
Z jakiego regionu nadajesz?
Lubisz boczek?

Baw się z nami dobrze, wbijaj na czat i wracaj czesto

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witaj! Baw się z nami dobrze i wbijaj na czat.

Lubisz smoki? :)

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Hej, cześć i czołem!
Za Log Horizon szanuję :)

Jest jakiś kraj który chciałbyś odwiedzić?

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Witaj :D
Grasz w jakieś gry na android/ios?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Siemka? Baw się tutaj dobrze :), pytania techniczne, czy lubisz piwo oraz czy lubisz czytać xD?

Ostatnia edycja:
E

Eratn1k

alt
fooze:
Z jakiego regionu nadajesz?
Lubisz boczek?
Faktycznie, nie napisałem skąd jestem: miasto Łódź pozdrawia ;)
Co do boczku to z grilla najlepszy.
Gintoki Sakata:
Generalnie to smoki fajne są byle niebyły wredne.
alt
Torrez:
Jest jakiś kraj który chciałbyś odwiedzić?
Włochy, kluchy ponad wszystko (no prawie)
alt
Feitan:
Grasz w jakieś gry na android/ios?
Szczerze to jednego tytułu nie jestem w stanie wymienić, jak skończę grę to ją usuwam.
alt
byters:
Siemka? Baw się tutaj dobrze :), pytania techniczne, czy lubisz piwo oraz czy lubisz czytać xD?
Piwo to lubię, miodowe jest dobre, a czytanie polubiłem jakiś rok temu (z wiekiem przychodzi).

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Yahoo kolego. Gdy pierwszy raz spojrzałem na post od razu rzuciło mi się “Higurashi” niemal przyciągnęło mój wzrok jak magnes, supi. Wybaczę SAO (XD)
Pierwsze anime?
Jakieś seriale oglądasz? Może jakieś niejapońskie kreskówki czy coś.

Ostatnia edycja:
E

Eratn1k

Jesus Cloud:
Yahoo kolego. Gdy pierwszy raz spojrzałem na post od razu rzuciło mi się “Higurashi” niemal przyciągnęło mój wzrok jak magnes, supi. Wybaczę SAO (XD)
Pierwsze anime?
Jakieś seriale oglądasz? Może jakieś niejapońskie kreskówki czy coś.
Poza pokemonami (kiedy to było xD) to o ile dobrze pamiętam ngnl.
Kiedyś oglądałem sporo seriali ale ostatnio jakoś motywacji brakuje żeby coś zacząć.

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Yo!
Jestem Benek, milo poznać ;)
Wbijaj na czata

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Heeeeej ^.^
Ooo ale fajnie !!
Ulubiony kolor ???
A lubisz pop-corn ?
Dobra, miłego dzionka !!!
I wpadaj na chatęł ^.^

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
YO!!!
Jestem potwornie zmęczony po pracy i pytań nie zadaję.
Witaj i baw się grzecznie.

Ostatnia edycja:
E

Eratn1k

alt
Armila15:
Heeeeej ^.^
Ooo ale fajnie !!
Ulubiony kolor ???
A lubisz pop-corn ?
Dobra, miłego dzionka !!!
I wpadaj na chatęł ^.^
Hmm… zielony, nie pomarańczowy, niebieski?
Mmm popcorn :3

Również miłego życzę ^^

Ostatnia edycja:
V

venus

Oho, tomorrowland, też się wybieramy z chłopakiem jakoś w przeciągu kilku lat :D
No więc pytanie dla Ciebie: co sądzisz o antywirusach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wpadaj na czateł!

Ostatnia edycja:
E

Eratn1k

alt
venus:
Oho, tomorrowland, też się wybieramy z chłopakiem jakoś w przeciągu kilku lat :D
No więc pytanie dla Ciebie: co sądzisz o antywirusach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wpadaj na czateł!
Kto wie, może same są wirusem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Skoro lubisz piwo, musisz czasem wpaść na konfe, będziemy mogli jakieś dobre po degustować :3. Co dokładnie lubisz czytać?

PS W moim przypadku również było tak, że w wieku około 17 lat zacząłem czytać.

PS -v 0,1 -a - Antywirusy nie są takie złe jako ochrona rezydentalna, ale trzeba wiedzieć czego się używa, bo błagam Was, open sourcowy Clam AV krzywdy Wam nie zrobi. Z resztą, dużo zależy do czego używacie komputera. Jak ktoś ma ochotę kontynuować wątek to bd można na czacie xD

Ostatnia edycja:
E

Eratn1k

alt
byters:
Skoro lubisz piwo, musisz czasem wpaść na konfe, będziemy mogli jakieś dobre po degustować :3. Co dokładnie lubisz czytać?

PS W moim przypadku również było tak, że w wieku około 17 lat zacząłem czytać.

PS -v 0,1 -a - Antywirusy nie są takie złe jako ochrona rezydentalna, ale trzeba wiedzieć czego się używa, bo błagam Was, open sourcowy Clam AV krzywdy Wam nie zrobi. Z resztą, dużo zależy do czego używacie komputera. Jak ktoś ma ochotę kontynuować wątek to bd można na czacie xD
Głównie fantasy, fantastyka naukowa, powoli wchodzę w powieści detektywistyczne.
A co do konf to trochę nie kminię o co z nimi biega, jakieś rozmowy grupowe na skype czy co?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Zajrzyj do tematu w dziale tylko dla forumowiczów, tam można się umawiać i tak, są to rozmowy konferencyjne na Skype, które od 2 lat są tradycją naszego forum. :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom