Dobryni, tu Reiji

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Reiji

Reiji

New member
:hugs: Witam wszystkich, z tej strony ja :hugs:

Nazywam się Gabriel, mam 16 lat, chodzę sobie do liceum na mat-fiza 👨‍🎓 i żyje sobie gdzieś na dole naszego kraju jakim jest Polska :poland:

Z charakteru jestem sympatycznym, miłym koleżką, który lubi sobie pożartować 😄, jednak nie na tyle by sprawiać komuś przykrość. Wydaję mi się, że jestem bliższy do bycia ekstrawertykiem, chociaż wiele sytuacji nadal przekonuje mnie iż mój introwertyzm jest silniejszy 😒. Po za tym jestem przyjacielski, łatwo nawiązuje nowe relacje, staram się być pozytywnie nastawiony do życia i wspieram innych, aby również podchodzili do życia w ten sposób 🙌.

Nie mam zbyt wielu zainteresowań. Najczęściej oglądam sobie anime lub czatuje z ludźmi na przeróżne tematy 🌎. Co do muzyki 🎵, słucham często rock’a, dubstep’u, trap’u, rapu (choć rzadziej) i popu, jednak tak naprawdę nigdy nie zamykałem się na nowe gatunki 🎧.

Mam wiele różnych anime, które są mi bliskie, jednak do tych najważniejszych mogę wymienić m.in. JoJo’s Bizzare Adventures, Fairy Tail, Sword Art Online, Kobayashi-san Chi no Maid Dragon, My Hero Academia, Youjo Senki, Goblin Slayer, One Punch Man itp. 🌟
Jeżeli chodzi o mangi to nie czytam ich zbyt wiele (a nawet wcale). Jedyne co przeczytałem to kontynuację po 2 sezonie FT, ewentualnie trochę OPM i GS.

O forum dowiedziałem się dzięki reklamie na facebooku 😃

Miło mi wszystkich poznać 😄

obraz

Taika

Taika

Active member
Hejo :3 Mam nadzieję, że się tutaj odnajdziesz. Wbijaj na czat, bo tam się dzieję najwięcej :D
Masz jakieś ulubione filmy?

Reiji

Reiji

New member
Tak naprawdę to dawno nie oglądałem w ogóle żadnych szczególnie fajnych filmów, a ogólnie to również nie oglądałem ich za dużo wcześniej. Jeżeli mógłbym zaliczyć tu filmy animowane to podobały mi się m.in. Kimi no Na Wa lub Koe no Katachi.

FUSQU

FUSQU

Active member
Hejka :3
Mam nadzieje że spodoba ci się nasze forum. wbijaj na czat :V
Z racji że nie ma @fooze to ja się zapytam xD
Lubisz boczek ?
Jesteś z okolić Krakowa ?
I w jakie gry grasz

Reiji

Reiji

New member
Czy lubię boczek ?

Oczywiście 😄

Czy jestem z okolic Krakowa ?

Nie. Mieszkam w okolicy Gorlic, jakieś 30-50 minut do Nowego Sącza.

W jakie gry gram ?

Najczęściej są to gry, w których mobilność odgrywa dużą rolę (jeżeli mogę to tak nazwać). Często grywam sobie w The Binding of Issac. Do innych gier, w które gram/ grałem mogę zaliczyć Ultimate Chicken Horse i Brawlahalle. Planuję za niedługo kupić Speedrunners’y i Garry’s Mod’a.

Reiji

Reiji

New member
W OSU też grywam, ale ostatnio trochę mi się znudziło i nie jarają mnie nawet nowe, fajne mapy. Po za tym jestem dość słaby, a grałem głównie z powodu, że kolega nie miał z kim grać 😜.

Top Bottom