Reiji
New member
:hugs: Witam wszystkich, z tej strony ja :hugs:
Nazywam się Gabriel, mam 16 lat, chodzę sobie do liceum na mat-fiza
i żyje sobie gdzieś na dole naszego kraju jakim jest Polska
oland:
Z charakteru jestem sympatycznym, miłym koleżką, który lubi sobie pożartować
, jednak nie na tyle by sprawiać komuś przykrość. Wydaję mi się, że jestem bliższy do bycia ekstrawertykiem, chociaż wiele sytuacji nadal przekonuje mnie iż mój introwertyzm jest silniejszy
. Po za tym jestem przyjacielski, łatwo nawiązuje nowe relacje, staram się być pozytywnie nastawiony do życia i wspieram innych, aby również podchodzili do życia w ten sposób
.
Nie mam zbyt wielu zainteresowań. Najczęściej oglądam sobie anime lub czatuje z ludźmi na przeróżne tematy
. Co do muzyki
, słucham często rock’a, dubstep’u, trap’u, rapu (choć rzadziej) i popu, jednak tak naprawdę nigdy nie zamykałem się na nowe gatunki
.
Mam wiele różnych anime, które są mi bliskie, jednak do tych najważniejszych mogę wymienić m.in. JoJo’s Bizzare Adventures, Fairy Tail, Sword Art Online, Kobayashi-san Chi no Maid Dragon, My Hero Academia, Youjo Senki, Goblin Slayer, One Punch Man itp.
Jeżeli chodzi o mangi to nie czytam ich zbyt wiele (a nawet wcale). Jedyne co przeczytałem to kontynuację po 2 sezonie FT, ewentualnie trochę OPM i GS.
O forum dowiedziałem się dzięki reklamie na facebooku
Miło mi wszystkich poznać

Nazywam się Gabriel, mam 16 lat, chodzę sobie do liceum na mat-fiza

Z charakteru jestem sympatycznym, miłym koleżką, który lubi sobie pożartować

Nie mam zbyt wielu zainteresowań. Najczęściej oglądam sobie anime lub czatuje z ludźmi na przeróżne tematy

Mam wiele różnych anime, które są mi bliskie, jednak do tych najważniejszych mogę wymienić m.in. JoJo’s Bizzare Adventures, Fairy Tail, Sword Art Online, Kobayashi-san Chi no Maid Dragon, My Hero Academia, Youjo Senki, Goblin Slayer, One Punch Man itp.

Jeżeli chodzi o mangi to nie czytam ich zbyt wiele (a nawet wcale). Jedyne co przeczytałem to kontynuację po 2 sezonie FT, ewentualnie trochę OPM i GS.
O forum dowiedziałem się dzięki reklamie na facebooku

Miło mi wszystkich poznać