Doubt

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator
Pewnego dnia wilk zakradł się do grupy przyjaznych króliczków. Gdy wszyscy zasnęli, przybrał swoją naturalną postać. Dzień po dniu, jeden po drugim, króliczki ginęły w paszczy wilka. Króliczki, nie wiedząc, który z nich jest wilkiem, zorganizowały spotkanie: tam zdecydowały, kto jest winny i skazały go na śmierć. Jeśli mają rację i skazany rzeczywiście był wilkiem, króliczki wygrywają. Jednak jeśli wyrok jest błędny, wszystkie króliczki, jeden po drugim, dzień po dniu, zostaną pożarte przez wilka…

Tytuły alternatywne:
ダブト
Rabbit Doubt
Doubt
Autorzy: Tonogai, Yoshiki
Liczba tomów: 4

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Czytałam, polecam <3

Przyjemny thriller, nie wybitny, nie straszny, ale szybko się czyta :3

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Bardzo fajna manga, nie spodziewałam się takiego zakończenia co jest wielkim plusem bo większość podobnych mang jest przewidywalna i po prostu nudna

Ostatnia edycja:
T

Tsu

Miałem okazję… kiedyś… dawno, dawno temu zacząć czytać trochę online, jednak z niepamiętnych już dla mnie powodów przerwałem/porzuciłem. Teraz jednak cholernie mnie zaciekawiła ta seria i pewnie gdzieś w niedalekiej przyszłości sprawię ją sobie na półkę. Martwi mnie to, że podobno nie ma jako-takiego zakończenia, tylko trzeba sobie samemu dopowiedzieć, takie otwarte zakończenie.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Czy tylko mi opis tej mangi podsuwa myśl o naszej forumowej grze “mafia” tylko że w mandze dzieje się to naprawdę a nie na stronach forum…

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Tak Ave, to wygląda praktycznie jak nasza mafia. Ja osobiście bardzo ten tytuł lubię, polecam go wszystkim, którzy oczekują od dzieł pisanych trochę tajemnicy i nietuzinkowych zakończeń.

Ostatnia edycja:
Top Bottom