Dragon Ball Z

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
TroLoL

TroLoL

Donator
Sequel Dragon Balla, który liczy sobie 291 odc. i jest podzielony na 4 główne sagi. Saiyans,Freeza,Androids(Cell) oraz Buu. Seria w większej części trzyma się mangi a dodatkowa zawartość(filery) stanowi niewielką część, która jednak nie nudzi jak te znane z innych serii. Całość ma już trochę lat bo seria została wydana w 1989 roku, lecz nawet widz który przywykł do nowszych serii powinien móc łatwo przyzwyczaić się do charakterystycznej kreski DBZ.

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
To po prostu trzeba obejrzeć :D

Ostatnia edycja:
H

Heos

Połowa mojego charakteru opiera się na wartościach wyciągniętych z tego animca. Do dzisiaj rzucam Kamehamehe na moich wrogów ;-)

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
ja tam do dziś próbuję użyć teleportacji albo aktywować super sayajina ale nie wychodzi xD

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Kto oddawal Goku energie do Spirit Bomba ? :D

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Uuu Dragon Ball <3 ostatnio po raz nie wiadomo który obejrzałam sobie całą serię :3 Z ‘‘Z’’ najbardziej podobała mi się saga Komórczaka. Mam wielki sentyment do tego tytułu i jestem pewna, że jeszcze nie raz wrócę do niego <3

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Nom najbardziej epicki moment to walka gohana z cellem xD

Ostatnia edycja:
D

dawid15121997

DragonBall haha anime mojego dzieciństwa, te epickie walki goku vs vegeta, gohan vs call. szkoda tylko że skończyli produkcje :p

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Moje dzieciństwo,mój Goku i Vegeta xD. Kiedyś ich kochałam hehe :). Polecam!! 10/10.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dragon Ball to dziecinstwo i wspaniale anime. Chociaz ogladajac db, nie wiedzialem, ze to anime i tak kochalem te serie, jak z reszta wszyscy w szkole, a moja ulubiona postacia jest Vegeta. Kreska absolutnie mi nie przeszkadza :)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
Top Bottom