Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dramy Azjatyckie
Autor wątkuTsu
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
Boys Over Flowers :3 :3
wlasnie skonczylam ogladac tajwański odpowiednik - Meteor Garden XD naczytałam się dużo dobrego o BOF ale nie mogę się zabrać, przez MG… był zbyt dobry XD
jest chyba najstarsza ze wszystkich, wszystkie epki są na yt tylko trza poszukać :3
japonska, koreanska i później chińska wersja od niej duuużo ściągały rzeczy, których nie było też w mandze XD
Od czasu do czasu łapie mnie chętka na dramy różnorakie i trochę tego się uzbierało…
Miło wspominam Mr. Nietzsche in the Convenience Store, Gomenne Seishun!, Nigeru wa Haji da ga Yaku ni Tatsu (ogólnie małżeństwo kontraktowe to po pierwsze problem Japonii, po drugie motyw z którego często robią komedie), Kasuka na Kanojo czy też ociupinkę koreańskiego jak na przykład Comrades lub The Frontline… Niestety w koreański nie umiem więc próby wypowiedzenia jakiegokolwiek tytułu skończyłyby się na ukręceniu języka