Dramy Koreańskie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Zetsu

Zetsu

New member
Ktoś z was widział? Może macie swoje ulubione tytuły?
Ja przyznam, że widziałem kilka, np. Angry Mom czy Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo. Z czego ta druga bardziej mi przypadła do gustu, chyba ze względy na dość ciekawą fabułę.
Jakby co zapraszam do dyskusji :)

Ostatnia edycja:
S

Sayuri

Moon Lovers jest świetnym tytułem i no czwarty książę, gość wygląda trochę jak Asagi z grupy D (te odstające uszka (^o^)).
Fabuła jest ok. Trochę akcji, odrobina spisków i szczypta romansu w historycznej oprawie. Takie rzeczy to ja kocham. Polecam każdemu kto zaczyna przygodę z koreańską dramą.

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Ja widziałem w sumie dwie dramy, obydwie w jakiś sposób powiązane z tematyką wojenną, jedna to Comrades z fabułą osadzoną w czasie wojny koreańskiej, druga zaś to Descendants of the Sun opowiadająca o związku między panią chirurg (chirurżrżorżką???) a dowódcą oddziałów specjalnych. Wieje komicznym koreańskim patosem i ogólnie trochu fajno trochu śmieszno :p Ale koreańskie dramy są jakieś takie… karykaturalnie pompatyczne.

Ostatnia edycja:
Megitsune

Megitsune

New member
Dramy Koreańskie to życie♥ Gdy oglądałam dramy Japońskie to wydawały się takie?.. Sztuczne ;-; Po prostu mi jakoś nie pasują. Natomiast z Koreańskimi jest inaczej. Ulubionych tytułów jest sporo ;P Np: Cinderella and Four Knights, Blood,The Legend of the Blue Sea, Goblin itd. Osobiście polecam :)

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Ja lubię Japońskie,Koreańskie i z Tajwanu . Uważam że dramy koreańskie są dobre:)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Podawajcie jeszcze więcej ulubionych tytułów. Może wśród nich znajdę coś interesującego, bo przyznam, że dopiero jakiś czas temu zacząłem swoją przygodę z koreańskimi produkcjami i są bardzo przyjemne w oglądaniu. :)

Ostatnia edycja:
N

neku

Trochę późno piszę ale - w te wakacje urzekła mnie koreańska drama " Hit the top", “The best hit” ( znana pod wieloma nazwami, zależy na jakiej stronie szukasz ). Fajne jest w niej to, że akcja dzieje się dokładnie w czerwcu 2017 roku co nie jest bez znaczenia dla fabuły, dlatego polecam zapoznać się z nią jak najszybciej póki “świeża” :p

Ostatnia edycja:
Top Bottom