Durarara!!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kocu

Ryuugamine Mikado tęskni za ekscytującym życiem w wielkim mieście. Na zaproszenie swojego przyjaciela z dzieciństwa Masaomi przenosi się do szkoły w Ikebukuro. Masaomi oprowadza go po dzielnicy i ostrzega przed tajemniczym gangiem - Dolarami. Już pierwszego dnia w mieście Mikado jest świadkiem pojawienia się kolejnej miejskiej legendy - bezgłowego jeźdźca na czarnym motocyklu.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Jedno z ciekawszych anime z których dane mi było zobaczyć. Ciekawe postacie fajne fabuła i niczego sobie kreska. Teraz pozostaje czekać na 2 sezon. 8/10

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Świetne postacie, kreska, muzyka i bardzo ciekawa ale trochę zagmatwana (tu to nie przeszkadza i nawet polepsza całą sprawę ) fabuła

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Anime bardzo mi się spodobało^^ Każda postać inna wyjątkowa. Wartka akcja, anime nie nudziło, poleciłam bratu który po tym też zaczął oglądać anime :3 I wgl Shizuo taki słodki <3

Ostatnia edycja:
D

dyktator

Wszystkie wątki rozwiązują się w ostatnich 2 odcinkach,seria naprawdę przyjemna. 9/10 ;)

Ostatnia edycja:
N

Naruto120

Seria jest tak przyjemna że śmiało może dostać 10/10.Polecam.

Ostatnia edycja:
I

Innostian

Drugi sezon zostanie podzielony na trzy części: Pierwsza wyjdzie w styczniu 2015, druga w lipcu 2015, a trzecia w styczniu 2016. Razem będzie około 33-39 odcinków.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Jakoś to anime na odcinek sprawiało że chciało mi się spać,nudne 5/10

Ostatnia edycja:
Top Bottom