duszek

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

duszek

Imię: Arkadiusz
Lat: 19
Ulubione anime: K-on!, Black Lagoon, Free!, Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
Co robię w życiu: Kończę ostatnią klasę technikum, pracuje sobota-niedziela, w tygodniu obijam się grając w gry, oglądając anime i pijąc piwo.
Liczę na wspólną zabawę! https://test.animes.pl//emotki/malpka28.gif

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo
Ja obijam się tylko w weekendy, bo od poniedziałku do piątku pracuję
Masz rodzeństwo?
Jakiej muzy słuchasz?
Ulubiona postać anime?
Lubisz sernik?
Później zadam tobie zadanie, bo teraz piję pierwszą kawę i jestem zajęty psuciem komputerów
Więc witaj i baw się dobrze i nie strasz ludzi

Ostatnia edycja:
D

duszek

1. Mam starszego brata, ale mieszka już na swoim
  2. Z własnej inicjatywy raczej muzyki nie słucham, w radiu może być, albo gdy ktoś słucha to mi nie przeszkadza, ale jak miałbym słuchać podczas korzystania z komputera albo nauki to bym chyba monitor rozwalił, ponieważ nie mogę się skupić.
  3. Reki z Hidan no Aria, ponieważ używa karabinu SVD
  4. Lubie ser i lubię ciasta, więc lubię sernik

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
W moim domu głośniki ryczą cały czas, bo nie lubię siedzieć w ciszy. W pracy już się przyzwyczaili, że poprzestawiałem wszystko na AntyRadio, bo mam alergię na gówno które puszczają w innych stacjach radiowych, nie lubię słuchać tej kakofonii i musieli się dostosować, nawet moja szefowa XDDD

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Jakie piwko zwykle sączysz?

Ostatnia edycja:
D

duszek

Najbardziej lubię grać w wyścigi oraz FPS, ale jestem też wielkim fanem serii GTA, RPG też nie pogardzę, a moja przygoda z RTS skończyła sie na Warcraft 3.
Nie, nie uczę się. Chyba że liczy się rosyjski w CS:GO -,-

Co do piwa jestem przekonany do zielonych butelek tj. lech, carlsberg, heineken.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Spróbuj kiedyś czeskiego ciemnego piwa, ostatnio ja się z nim nie rozstaję :)

Ostatnia edycja:
T

Turel

Witaj na forum.

Skoro pracujesz tylko w weekendy to czym się zajmujesz?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Turel, duszek już napisał, że uczy się w technikum jeszcze (czytanie za zrozumieniem się kłania XD)

Ostatnia edycja:
D

duszek

alt
DURMO:
Witaj na forum.

Skoro pracujesz tylko w weekendy to czym się zajmujesz?
Jeżeli chodzi o prace to pracuje jako ratownik wodny na basenie

Ostatnia edycja:
Top Bottom