Dzieeeń Dobry :D

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Memo

Memo

New member
Witam. Jestem Przemek choć wszyscy mówią na mnie Memo ewentualnie Memcio albo Przemcio :)

24 lata, świeży mgr inż. Budownictwa. Od 3 lat pracuje w firmie projektowej.

Anime oglądam od ponad 5 lat, a ulubionym jest Guilty Crown. Mangi nie czytam, w sumie w ogóle nie czytam (chyba że Poradnik Majstra Budowlanego albo Eurokody :D )

Muzyka jest nieodłączną częścią mojego życia, słucham praktycznie bez przerwy (w pracy, w domu, jak kładę się spać, jak jem itp. chyba że jestem w towarzystwie i przeprowadzam miłą konwersację) :p Rdzennym gatunkiem, na którym się wychowałem jest polski Hip Hop, lecz w tym momencie słucham wszystkiego co mi się spodoba: Rock, Trance, Muzyka Klasyczna, Pop no i oczywiście op i end z Anime. Mogę się również pochwalić jedną nagraną płytą Hip-hop w tzw. podziemiu :)

Interesuję się sportem, sam gram w piłkę nożną i siatkówkę. Troszkę gram w gry. I oczywiście moja praca jest również moją pasją, uwielbiam projektować i odkrywać nowe technologie :)

Po prostu szukałem takiego forum tematycznego, gdyż jak zauważyłem większość osób ma ten problem co ja, a mianowicie: jest bardzo mało osób z naszych otoczeń, z którymi można porozmawiać na temat Anime. :)

P.S. Lubię boczek :) Z babcią często piliśmy pod boczek czyli: lufka i łapiemy się pod boczek :D Smoki też lubię zwłaszcza z filmu “Jak wytresować smoka” :)

KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Przewidział pytania które chcieliśmy mu zdać 😮
Anyway, witamy na pokładzie, mamy nadzieję że wpadniesz na czat i miło spędzisz z nami czas.
Pora na jakieś pytania:
-Czytasz jakieś książki?
-Miałeś styczność z H3? (heroes might and magic 3)
-masz jakieś zwierzątko?

Memo

Memo

New member
  • Nie czytam :) Chyba, że tak jak napisałem wyżej Poradnik Majstra Budowlanego albo Eurokody :)
    -Nie miałem styczności :(
    -Obecnie nie mam zwierzątka, ale wychowałem się na wsi i u rodziców jest mnóstwo zwierzątek :p

SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witam! Odpowiedziałeś na moje pytanie dotyczące smoków zanim je zadałem, ale spokojnie! Mam kolejne :)

Lubisz architektów?
Z jakiego miasta nadajesz?

Memo

Memo

New member
  • architekci to nasi wrogowie, zwłaszcza po ostatnich propozycjach zmiany ustawy 😛
  • Gdańsk :D

Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Witam.
Ja mam proste pytanie studenta.
Kiedy pijemy? :D

Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Btw. za zainteresowania sportem(tymi samymi dyscyplinami co ja) masz w ogromnego plusa, jak wylecze kolano można w jakąś plażówkę pograć :D

Top Bottom