Dzień doberek ~

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
H

Hadron

Witam wszystkich! Miło mi Was poznać :D
Hmm, powinienem się przestawić, co nie? No to mam na imię Marek. niedługo kończę 15 wiosen. Chyba tego, że pasjonuję się anime i mangą, nie muszę dodawać… Ta pasja zmieniła moje życie na lepsze - zdałem egzamin z języka japońskiego JLPT na poziomie 5, szykuję się na walkę z poziomem 4 :D
Moje ulubione animce:
  • Neon Genesis Evangelion
  • Angel Beats
  • Gangsta
  • Hajime no Ippo.
    Nałogowo gram w Visual Novels, przeszedłem całe School Days (he he).
    Poza japońskimi tematami interesuję się nauką - neurobiologią i ewolucją zwierząt. Kocham zwierzaki gatunku każdego, jeżdżę konno w stylu natural i nie rozstaję się z moim starym, wiernym psiskiem.
    Mam nadzieję że się zaprzyjaźnimy, mordy :3

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
O wo, ciekawa osóbka z ciebie hah.
Miło poznać ^-^ !
A jaki jest twój ulubiony kolor?
Kawa/Herbata?
Kawa słodzona?
Herbata słodzona?
Pozdrawiam cieplutkoooo !!!

Ostatnia edycja:
E

Enyuma

Miło cię poznać Marku!
W końcu jakiś mój rówieśnik, w dodatku psiarz! Witam cię cieplutko!
Zazdroszczę nauki jazdy konnej, zawsze chciałam na nią uczęszczać, ale niestety finanse na to nie pozwalają.

Kilka pytań ode mnie w takim razie
Jak się wabi twój pies?
Lubisz rysować?
Jakie jest twoje ulubione danie?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
YO!!!
Pytań nie mam, witaj i baw się grzecznie z innymi dziećmi :)

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Witam.
Tylko pytania

Skąd nadajesz?
Jaką muzykę lubisz?
Lubisz boczek?

Miłego. : ))))

Ostatnia edycja:
H

Hadron

Odpowiadam na pytanka:

W sumie to mam dwa ulubione kolory - niebieski i czarny, ale ćśśś.
Trudny wybór, ale skłaniam się za herbatą (kawy mimo chęci pić nie mogę - ma za dużo kofeiny, a kofeina wchodzi w nieciekawe korelacje z moimi lekami ;-;). Oczywiście, że słodzona, dokładniej 2 łyżeczki! Ja generalnie uwielbiam wszystko, co ma w sobie cukier, i wchłaniam sporo słodyczy :3

Wiesz, moim marzeniem jest mieć w przyszłości własną stadninę, więc jeśli to się uda to po znajomości zapraszam za friko c:
Mój pieseł to Piątek. Nie wnikaj, byłem mały i głupi kiedy go nazywałem ;)
Nie za bardzo… Mam naturę ścisłowca-naukowca, wszystkie dziedziny sztuki, w tym rysowanie są mi kompletnie obce ;-; Jedyny sposób, w jaki wyrażam siebie, to opowiadania i wiersze ;)
Nie będę zapewne zbyt oryginalny, ale pizza :3

Z Warszawy ~
Głównie rock i hip-hop, jednakże mój ulubiony gatunek to rapcore. Najbardziej cenione przeze mnie zespoły to P.O.D. i Hollywood Undead.
Wielbię! Jestem rasowy mięsożerca! :D

Ja również Was wszystkich pozdrawiam!!!

Ostatnia edycja:
E

Enyuma

Nie wierzę! Masz psa nazwanego moim nazwiskiem :'D Genialne imię, bardzo mi się podoba! XD A z tą stadniną to sobie zapamiętam :p
Może jak się zdecyduję na weterynarię to jakoś się zgadamy.
Ooo ścisłowiec, to już jesteśmy w domu (pozdrawiam z klasy matematyczno-przyrodniczej ^^), z takimi to ja codziennie obcuję, a więc rozumiem.
Opowiadania powiadasz? Wiesz ja z poezją nie do końca się lubię, moje interpretacje leżą, aczkolwiek z prozą sama coś tam kombinuję. A co piszesz?

Ostatnia edycja:
H

Hadron

Wowwow, cóż za zbieg okoliczności :D pjona

Szacun, ja idę na biol-chem do liceum (niestety w moim gimnazjum wszystkie profile były równie beznadziejne, więc męczę się na językowym, ale to już ostatni rok na szczęście).

Ja kiedyś myślałem o weterynarii, ale 1) chyba nie można iść na żadne studia medyczne i okołomedyczne z orzeczeniem o niepełnosprawności, a ja niestety takowe posiadam ;-;, 2) otworzyłbym po prostu własną klinikę i summa summarum nie dałoby mi to większego pola do rozwoju naukowego, a nauka jest dla mnie absolutnym priorytetem i najważniejszą wartością w życiu.

Kieruję się na zoologię (plus specjalizacja w ewolucji) i zootechnikę (to mi da dużą wiedzę o koniach, moja instruktorka jazdy konnej skończyła zootechnikę i popiera mój wybór). Później ewentualnie dokształcę się z kognitywistyki i bioinformatyki.
A w przyszłości planuję założyć własny uniwersytet (stadnina będzie obok :3 ) i w całości poświęcić się zdobywaniu wiedzy ~
(Wiem, że to specyficzne plany, ale marzenia są po to żeby je spełniać, no nie?)

A Ty już masz jakieś bardziej lub mniej ugruntowane plany na przyszłość?

Jeśli będziesz miała ochotę zmarnować kilka/kilkanaście minut na czytanie moich wypocin, to oto mój Wattpad: https://www.wattpad.com/user/MarekHadron. Tworzę w zależności od nastroju - albo opowiadania typu science-fiction (ale one trafiają w najgłębsze odmęty mojej szuflady, bo są po prostu beznadziejne xD), albo smutne wiersze żeby “odreagować” emocje.

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
Hejo ^^
Skoro lubisz zwierzątka to Kociaki pewnie też :3
Nyaaaa~
Jestem 6 lat starsza od Ciebie ale ciiii, u Kociaków inaczej liczy się wiek :p
Pozdrawiam, Cyfra

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio