Dzień dobry :D

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

COCOart

New member
Witam wszystkich serdecznie !
Jestem COCOart i zawitałam do was, aby poznać osoby które interesują się anime i mangą :D

Osobiście nie jestem na bieżąco z anime, bo mój czas na to nie pozwala, ale staram się nadganiać wychodzące serie :3

Od 13lat zajmuję się rysunkiem mangowym i prowadzę poradnik w którym uczę podstaw rysunku mangowego ^^

Posiadam również fanpage ze swoimi pracami, zapraszam na niego COCOart

Ostatnia edycja:
O

Okashin

miło mi Cię poznać możesz mi mówić Shin lub Okash albo jak chcesz powiesz coś o sobie w sensie imie wiek itp.?

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Witam na forum i zachęcam do udzielania się w dyskusjach i rozmowach na chacie :)
Takie pytania Skąd jesteś?
I Jaki rocznik?

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Wow, piękne prace. Mamy tu kilka osób które ładnie rysują ale spokojnie mogą się uczyć od Ciebie. Zapraszam do wstawiania swoich prac do działu z twórczością graficzną :D

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
!____! Ojej… jacy wy tutaj tacy wszyscy mili…
Zatem! Mam 19 lat :D (94rocznik)
Eee… i mam na imię Ania ^^

Jakie produkcje? Raczej nie mam takich ulubionych, po prostu przeglądam wszystko, aby być obeznanym.

(Zaraz wstawię kilka swoich prac :D)
Ah tak… mam jeszcze jedno zajęcie… tłumaczę ruch księżyca… xD (może brzmi to trochę drętwo… ale w moich słowach wszystko nabiera koloru - huhu~)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witam ciebie COCOart serdecznie na naszym forum. Może zdradzisz nam coś więcej o sobie? Jak masz na imię, ile masz lat, czy jesteś wolna, czy masz jakieś inne zainteresowania oprócz rysunku, skąd jesteś i takie tam. Zapraszam na chat :D

NO I SPÓŹNIŁEM SIĘ Z POSTEM

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Ja wiem jedynie, że jak jest bardziej podobny do D to się Dopełnia, a jak do C to Ciemnieje xD

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Melon to zdradź mi tę oczywistość

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Tak tłumaczę ruch księżyca, jak to się dzieje że widzimy tylko jedną stronę i takie tam ciekawostki na temat księżyca. : o

No co… oglądam wszystko co jest, bo lubię. Nie mam takich gatunków które po prostu wielbię po prostu są… no… :D

Jestem zaręczona :eek:

CO by tu… ee… jestem osobą nieśmiałą, może nie widać… ale na prawdę jestem ^^

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Czekaj czekaj … czy ty nie próbowałaś kiedyś opchnąć tej pracy jaką masz na tle na fejsie? Bo skądś cię kojarze…
A tak w ogóle jestem Dominik, miło mi xD

Anyway jakiej muzyki słuchasz?

Swoją drogą to naprawdę olbrzymie wrażenie robią na mnie tak duże liczby podane w latach … szczególnie, że ta jest akurat bardzo bliska mojego wieku xD

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Tak, to ja taką sprzedawałam (i udało się! xD ale zrobiłam sobie kopię by za nią nie tęsknić :eek:)

Czym się jeszcze interesuję?
Otóż, zajmowałam się cosplayem… czyli szyję, dłubię, dziergam… itp. :D
Ogólnie chodzę do szkoły morskiej (nie polecam) i cieszę się, że ją właśnie zakańczam 😊

Ostatnia edycja:
T

Tri

Oo, nareszcie dołączyła jakaś dziewczyna, robi się nas coraz więcej. Witam, jestem Tri :)
A czy brałaś udział w jakiś konkursach cosplayowych? O i zapraszam na nasz czat, na którym można gadać dosłownie o wszystkim. Twoje prace bardzo mi się podobają, sama chciałabym tak rysować.

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Witam w naszej jakże wspaniałej rodzince :3 Mam nadzieję że zostaniesz na stałe :p Co do rysunków są piękne <3 zapraszam na czat ;)

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Serio, rysowanie to nie jest problem. ^^

Tak brałam udział w konkursach… ale to było wieki temu! Pamiętam jak to się ludzie śmiali że Cocośka ponownie umiera na scenie… albo spada jej peruka… xD

Mackon 2009

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Witaj coco masz na imię jak moja mama ^^ powiem tak potrafisz rysować, koledzy i koleżanki już zadali kluczowe pytania, ja zapytam ile dziennie poświęcasz na rysunek ?:)

Ostatnia edycja:
C

chatango

Witam, mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej. :D

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Dziennie… mmm rzadko tak naprawdę rysuję. Mogę powiedzieć, że nad jedną pracą pracuję od 5 godzin do kilku dni :D

Specjalnie dla was wrzuciłam na yt filmik z tym Księżycem… c :
możecie… się pośmiać… no xD
dla mnie to takie… jakieś zawstydzające
. no ale cóż

pewnie że zostaję na dłużej :D

Ostatnia edycja:
T

Tri

Tak oglądając ten filmik, stwierdziłam, że jesteś słodka :)

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
@ ___ @ nie wiem czy to komplement… Ludzie zbyt często chcą mnie przez to dotknąć… A JA NIE LUBIĘ CUDZYCH ŁAP NA SOBIE! xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom