Dzień dobry! :D

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Leniwiec

Leniwiec

New member
Poza Internetem mówią do mnie Jacek, ale w sieci kryję się pod pseudonimami Leniwiec lub Szogu/szogu3.

W październiku rozpoczynam biedne życie studenta. Jednak zamiast nauki, bardziej kręci mnie wszelkie pisanie - wewnątrz czuję się już pisarzem, mimo że żadnej książki na świat jeszcze nie wypuściłem. Jestem również założycielem strony lewniwiecpisze.pl gdzie wraz z kilkoma świetnymi ludźmi piszemy o popkulturze 😃

Moimi topowymi seriami są zdecydowanie Natsume Yuujinchou oraz Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru - chociaż na moim malu znajdziecie jeszcze sporo perełek, które mógłbym polecić każdemu (https://myanimelist.net/profile/szogu3). Więcej czasu jednak poświęcam czytaniu mangi.

Co jeszcze mogę powiedzieć? Jeżeli jest ktoś z Opola, to za niedługo można się spotkać 😄

Raees

Raees

New member
Cześć,
Opowiesz mi jakiś zaskakujący fakt o leniwcach?
Jak Ci poszła maturka? Co zdawałeś? Jakie studia?
Jak już wydasz jakąś powieść, to koniecznie mnie poinformuj, z chęcią przeczytam, bo muszę przyznać, że dokształciłem się nieco z Twej twórczości i całkiem dobrze Ci to wychodzi.
Jaki jest Twój stosunek do alkoholu i innych używek?
Książki czy komiksy?
Zaliczasz się do jakże zacnego grona graczy (komputerowych)?
Pozdrawiam,
Raees.

Leniwiec

Leniwiec

New member
Mogłeś po prostu zaprosić na kawę, a nie taki wywiad publicznie ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Wydaje mi się że całkiem spocko wszystko wyszło, ale jestem z tych, który nie lubią o tym gadać - tak zwyczajnie, nie interesuje mnie ten temat.

Nie jestem abstynentem, ale piję raczej w małych ilościach, to samo z innymi używkami, ale nie tykam żadnych twardych narkotyków.

Jak to mówi klasyk: po co wybierać? :D Z przyjemnością czytam zarówno książki, jak i komiksy.

W sercu tylko PCMR, ale nie gram w nowe gry - bardziej kręcą mnie sandboxy i mam kilka swoich ulubionych pozycji, do których często wracam - na przykład ostatnio znowu mam fazę na serię Heroes 😃

Jeżeli chciałbyś poczytać coś innego, niż teksty na stronie, to mam trzy opowiadania w Internecie:

https://www.fantastyka.pl/opowiadania/pokaz/16635
https://www.wattpad.com/story/154931766-spełniamy-marzenia-s-a

Chociaż to na fantastyce jest dość stare i trochę wstyd mi było je dzisiaj przytaczać xD

Raees

Raees

New member
Och, wybacz. Byłem przekonany, że takie tematy są przeznaczone do zadawania pytań. No cóż, będziesz się musiał przyzwyczaić do wywiadów, gdy już będziesz pisarzem to na pewno ktoś go z Tobą przeprowadzi, a wtedy wspomnisz mnie, dziękując, że Cię do niego przygotowałem. Czyż to nie piękne?
Trochę mnie nie satysfakcjonuje Twa odpowiedź na temat studiów, ale skoro Ty jesteś zadowolony, to chyba nie ma po co drążyć tematu.
W jakim wieku odkryłeś swoje zamiłowanie do pisarstwa?
A w jakim do japońskiej kultury?
Czy ludzie w Twym byłym liceum wiedzieli o Twych pasjach, tj. Mówiłeś o tym? A jeśli tak, to jakoś wpłynęło to na ich postrzeganie Ciebie?
Lubisz gotować?
Do zobaczenia.

Leniwiec

Leniwiec

New member
Zależy ile mi zapłacisz ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Nie pamiętam dokładnie kiedy, ale po dziś dzień wiem, że moim pierwszym “dziełem” był fanfik z Naruto, z perspektywy Hinaty. Niestety zaginał lata temu, przez co dalej jest mi smutno :( No i do anime, jak i mangi, również pociągnęło mnie Naruto (w podobnym okresie, co powstanie fanfika)

Wiedzieli, wiedzieli, do dzisiaj śmieszkują xD Kiedyś mój mój ex-kumpel z gimnazjum, co jakiś czas sprawiał, że robiło mi się cieplutko na sercu, marudząc, kiedy napiszę coś o anime, bo nie ma co oglądać <3

Ja bym się spełnił jako kucharz, ale sztukę gotowania będę dopiero rozwijał xD

Top Bottom