Dzień dobry

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius!
Skąd jesteś? Jak się nazywasz?
Hobby?
Ulub anime?
itp XD

Ostatnia edycja:
Stolica Dolnego Śląska
Mam dała mi cudowne imię. Tak cudowne, że wszyscy chcą je wymawia - Ula :D
Gry komputerowe, mango i animu, picie napojów wyskokowych i jeśli coś na co poświęcam dużo czasu to hobby, więc muszę napisać PRACA
Ulubione anime hmmm ciężko ciężko xd
itd ?

Ostatnia edycja:
Witam
Kuba
Lat 18
Kawaler
Życzę Mile spędzonego czasu na forum!

Ostatnia edycja:
Cześć Urszulo! (Bo Ula to od Urszuli prawda? ;-;) Mam nadzieję że miło spędzisz czas z nami no i że będziesz aktywnym użytkownikiem :D

Ostatnia edycja:
Tylko nie Urszulo, ale tak masz racje :D Dzięki wielkie i postaram się tu zaglądać codziennie :D

Ostatnia edycja:
Siemanko ulczi, witam na forum :D Ile masz lat jeśli mogę zapytać? :p

Ostatnia edycja:
Sieemka, jakiej muzyki słuchasz? :) Miłego pobytu na forum życzę oczywiście!

Ostatnia edycja:
PLis Spajder nie zmieniaj się w starszego Lukosa XD
Ulo sorki za tego kawalera, w ogóle ile masz lat?XD

Ostatnia edycja:
Czyli studentka jak mniemam? :D Jeśli tak to gdzie studiujesz, jaki kierunek itd. Lecz jeśli się mylę to co porabiasz w dorosłym życiu?

Ostatnia edycja:
Nie, nie jestem JESZCZE studentką aktualnie pracuje :D Co do muzyki, to elektroniczna typu: Electro, house, dubstep, dnb, chillstep, trapy i ofc OSTy z animców (BTW Evangelion 3.33 ost najlepszy <3)

Ostatnia edycja:
Witam z przyjemnoscia. Ciesze sie ze zawitalas do nas i mam nadzieje ze bedziesz u nas naprawde dlugo.

(sorki za takie glupie przywitanie, mozgownica odmawia posluszenstwa, prosze o wyrozumialosc)

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom