Dzień Dobry ^^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Lilka

Lilka

Donator
Nagle wpadł mi do głowy pomysł, że miło byłoby poznać w końcu kogoś interesującego się tym, co ja i też o tym porozmawiać.

Nazywam się Weronika i mam 18 lat.

Moje najbardziej ulubione anime to Kyou Kara Maou. A od obejrzenia aż do teraz wciąż mam jeszcze małą obsesję na punkcie Owari no Seraph (na szczęście powoli przechodzi ^^).

Postaram udzielać się tak, jak tylko będę w stanie, chociaż przy moim charakterze będzie ciężko :)

Więc jeszcze raz dzień dobry wszystkim użytkownikom

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
witaj, witaj :3

lubisz masło?

a tak serio - wbijaj na chat, to serce tego forum :3!

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Witaj Weroniko :)

Grasz w jakieś gry mmo?
I jakiej muzyki słuchasz?

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Gram w Elsword, ale aktualnie nie mam przy sobie laptopa, więc mam przerwę. A teraz pytam w Smash Stone na tablecie, więc chyba też można zaliczyć.
Z muzyką mam tak, jak większość ludzi - co wpadnie w ucho. Ostatnio słucham One Ok Rock i Dempagumi.inc.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, widzę, że zarejestrowałaś się z tych samych powodów co ja. Miło Cię poznać, ja jestem Piotr. Mam nadzieję, że będziesz się bawić dobrze, atmosfera tutaj jest bardzo przyjazna i zawsze doradzimy jakieś fajne chińskie bajki ^^. Zapraszam do udzielania się na czacie i TS :)
Grasz w jakieś gry ? Lubisz czytać ?

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Witaj na naszym forum :)

( Przepraszam za tak skromne powitanie, to nie w moim stylu)

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
byters, o grach już trochę wspomniałam. Oprócz tamtych to lubię jeszcze Sacred, Fable i gry z RPG Makera. Jeszcze w inne czasem pogram, ale nie będę już pisać.
Lubię czytać, nawet bardzo. Najbardziej lubię fantastykę, a ostatnio postanowiłam też poczytać trochę horrory i wypożyczamy sobie dzieła Kinga.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Pytałem, bo pomyślałem, że może lubisz WOT, mamy tutaj mały funclub tej gry xD.

Co do Stephena Kinga PIĄTKA - zajebiste książki pisze :)

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Czeeść, miłego pobytu na forum życzę! :)
PS. ŁOJEZU, SACRED I FABLE MOJE NAJUKOCHAŃSZE GRY! <3

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius!

A może tak partyjke Hearthstone’a?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Doberek ^^ życzę miłego pobytu na forum :D

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Tsu, zdecydowanie jrock, tego drugiego jakoś ciężko słuchać :)

Alison, fajnie, że ktoś też lubi te gry ^^

Yankesss, jasne, spróbuję sobie przypomnieć hasło, a jak się nie uda to mogę założyć nowe konto ;)

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
W Elsword grasz na amerykańskim czy europejskim serwerze?

Lubie grac w RPG najbardziej apierowe. ALe te z komputera to w Fable zawsze jakoś zły się stawałem xD
najbardziej lubię Fallouta 2 :D jest najbardziej RPGowy ze wszystkich RPG jakie wyszły na PC.
No i do tego Fallout jest Postapo :D

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Mistrz Rozpierduchy, bo w Fable bycie dobrym to żadna zabawa. I nie wiem czemu, ale o Falloucie słyszałam tylko z nazwy i z creepypasty, ale teraz wszyscy podniecają się trójka, wiec w końcu muszę zobaczyć. A w Elsword gram na polskim serwerze.

Tsu, tak jakoś po prostu mi w ucho nie wpada.

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ej ja zawsze byłam dobra w Fable XD nie potrafię być zła w grach, ciągle chce wszystkim pomagać i oddaje dookola biedakom moje pieniążki XD

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ja teże na początku. Ale to taka frajda najpierw wybić wioskę a potem wykupić wszystkiego domy i zarabiać kasę :) I takie fajne rogi rosną.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jeśli chodzi o Fallouta to nie trójka,a 4. A jeśli chodzi o poprzednie części są kapitalne. Mam wszystkie. Pierwsza część wyszła w 97 roku. Klimat, fabuła, system walki. To wszystko sprawiło, że ta gra stała się ponadczasowa. Skończyłem ją wiele razy.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Nie grałam, to nie ogarniam tych części, wiec przepraszam za pomyłkę. Ale na pewno zobaczę. Może jakiś filmik let’s play na YouTube też obejrzę.

Ostatnia edycja:
Top Bottom