Dzień dobry

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Rosary

Dzień dobry :) przybyłam tu aby zagrać w pbfa :-D mam nadzieję, że będziemy się dobrze razem bawić!
A, no i jestem Joanna aczkolwiek wolę nie być tak nazywana i mam 16 wiosen ;-)

Moje ulubione anime to… etooo… Ehhh sama nie wiem T.T z tasiemców wielbię Bleacha no ale zapychacze… a z tych krótszych lubię oczywiście SAO i GGO (ALO do kosza!!! ble) ale bardziej przypadło mi do gustu Kaichou wa Maid-sama, Danganronpa, Pandora Hearts, Evangelion (starsza wersja) czy też (z zawstydzeniem wyznaję) Tokyo Mew Mew.

A muzyka… cóż, słucham co mi się spodoba, lubię dubstep i rocka choć za wiele nie znam w sumie… i kocham Indilę i Nine Inch Nails i Nightwisha i… o, i muzykę z filmów skomponowaną na przykład przez Hansa Zimmera.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Cześć,witamy w naszej forumowej rodzince!
Skąd jesteś?
Wielki plus za Pandore Hearts : >

Ostatnia edycja:
R

Rosary

Jestem z Mielca… takie nooo… takie zapupie troszkę

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Patrzac na twoj gust muzyczne polece od siebie Instrumental Core
Zapraszam takze na serce naszego forum czyli czat

Ostatnia edycja:
R

Rosary

Ja… emm… raczej nie jestem zbyt gadatliwa…
A co do instrumental core… tak na szybko znalazłam to
podoba mi się niezmiernie, jestem dźwięczna (wdzięczna ;-D ) za polecenie mi :)

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemanko!!! :)

Lubisz masło? D:

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Witaj Asiu ^^
Jestem Mango i witam na forum. Na moje pytania odpowiedziałaś już, jednak jest jeszcze jedno nieporuszone.
Uprawiasz sporty?
A co do animców (właśnie oglądam Kaichou wa Maid sama :D więc) myślę, że się dogadamy :D
Życzę miłego czasu na forum i mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej niż tylko na pbf :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius!
Niezmiernie mi miło że na mego PBFa przyszłaś, ciekawi mnie.
Skąd się o nim dowiedziałaś?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko :) niechaj ci się tu dobrze spędza czas :)

Ostatnia edycja:
R

Rosary

Masło lubię… najlepiej osełkę

Sporty tak… Na wf-ie jak muszę no i z rodzicami prawie co weekend w góry idziemy, znaczy się nic ekstremalnego zwyczajny spacerek…

O pbfie dowiedziałam się z facebooka… Fanpage jakiegoś anime to udostępnił… Nie pamiętam jaki… Dużo ich polubiłam…

Dziękuję, Mistrzu R. :-D

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
hejka no to też witam nową, z tej strony inna użytkowniczka się kłania, Dominika :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj Ros :) gadaliśmy już w sumie na czacie, ale mam nadzieję, że przyjemnie tutaj spędzisz czas grając w pbf-a, rozmawiając na czacie lub na TS. Grasz może w jakieś gry online ? Włączając nawet karty na kurniku, bo czasem sobie w nie pogrywamy :). Baw się dobrze Asiu ;3

Ostatnia edycja:
R

Rosary

Hej użytkowniczko Dominiko, to przyjemność Cię poznać :-D

Witaj Bytersie XD nie gram bo rodzice mi mocno ograniczają internet a czasem sam internet przestaje działać T.T ja jeśli chodzi o komputery i takie sprawy to jestem nooo… kiepska… jak mam internet to oglądam anime no i teraz jeszcze to forum… a jak nie mam co się zdarza zazwyczaj - czytam sobie albo chodzę na dłuuugaśne spacery oczywiście z uszami zatkanymi słuchawkami :)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ach taki standard co nie Rosy? Taki spacerek muzyczka i wszystko ma się gdzieś XD

Ostatnia edycja:
R

Rosary

No właśnie nie gdzieś… wszystko jest w środku i w najmniej spodziewanym momencie wychodzi i rozrywa wnętrzności

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Hejka… dlugie spacery, muzyka… skad ja to znam xD

Mysle ze sie dogadamy ;)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Hmmm…w moim wypadku wbijam do innego świata i jestem odcięty XD
Nie zauważe jak ktoś do mnie podejdzie i powie 'hej, co tam?" xD