Dzień dobry! ^.^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kayasoyuu

Kasia jestem, lat 22. Znalazłam się tu, bo nie mam żadnych znajomych kórzy też lubią anime i mangę, więc trochę mi samotno >.< Z tej całej samotności wyhodowałam awokado, które ma półtora metra i imię ^^"

Ulubione anime: Shingeki no Kyojin, Durarara, Darker than Black, Owari no Seraph. Obecnie ogladam Coppelion.

Jestem programistką (praca i hobby ^.^), oprócz tego lubię bawić się Photoshopem, grać (PC: Wiedźmin III, S.T.A.L.K.E.R, Skyrim, te klimaty), spać, jeść (sushi, frytki, warzywa na ostro - tak z ulubionych) :D
Muzyka: ambient, chillstep, soundtracki, post-rock, post-metal, czasami elektronika.

Mieszkam w Bielsku-Białej, chcę jechać na Magni w tym roku, ale nie wiem, czy się ogarnę!
http://myanimelist.net/animelist/Tebanashimasu

Miłego dnia~

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Cześć Kasiuuu, jestem Ayu miło poznać
Lubisz muzykę klasyczną? Jakie soundtracki możesz mi polecić?
Lubisz boczek?

Wpadaj na czat! :)

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Cześć
Jesteś lewo czy praworęczna?
Lubisz wędzonki?

Ostatnia edycja:
K

Kayasoyuu

Ayame - Ciebie także miło poznać! Po części - lubię projekty takie jak Two Steps From Hell i The Cinematic Orchestra, ale Mozart czy Bach to dla mnie za poważnie ^^" Soundtracki: ostatnio znalezione 10/10 , Matrix , z anime - genialna składanka . Lubię boczek, ale jadłam go póki co tylko na burgerze :D kiedyś zrobię jajecznicę z boczkiem, jak będę miała wenę na robienie jedzenia.

Kiklors - Hej! Jestem praworęczna. Tak, lubię, ale jestem wybredna. Raz moja mama zrobiła taką wędzoną szynkę na wielkanoc, co była najlepszą szynką na świecie i od tamtej pory nic wspomnienia tej szynki nie przebiło.

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemanko!
Czym się zajmujesz w tej pracy programistki? Studiujesz/studiowałaś?

Ostatnia edycja:
K

Kayasoyuu

Golter - piszę backendy do stron internetowych, jeśli coś Ci to mówi :D W skrócie: robię żeby działały, tak jak ktoś wymyśli. Studiowałam, ale rzuciłam studia po semestrze (nie informatykę), bo mi zaproponowano pracę - a wcześniej to było moje hobby.

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Siemaneczko, witamy!
Jak się nazywa awokado?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię serdecznie na forum i ja. Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze wśród nas czuć.

Lecz nie przejdziesz bez niezwykle istotnego pytania: lubisz sernik?
Plus, widzę, że nie masz jeszcze na liście Mahou Shoujo Madoka Magika. Serdecznie polecam.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć :) Miło Cię poznać, ze znajomymi miałem podobny problem, mało kto z nich oglądał anime. Obecnie większość moich znajomych to ludzie z tego forum. Z jedną osobą z forum nawet wynajmuję mieszkanie. Mam szczerą nadzieję, że będziesz bawiła się tu dobrze. Propsy za programowanie i kompy. Myślę, że na ten temat z wieloma osobami będziesz mogła tu pogawędzić. Serdecznie zapraszam do udzielania się w rozmowach na czacie i do udziału w konferencjach na Skype. :)

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej Panno Katarzyno, miło Cie poznać ;)
Jakie masz zdanie na temat legalizacji marihuany?
Jeśli jesz frytki to polewasz je keczupem czy maczasz je w nim? (Masz plusa na frytasy :D)
Wpadaj na czat, Peace! :D

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witamy w forumowej rodzince!

Wpadnij na czat, poznasz dużo ludu ;P

Nie masz w okolicy fanów?
Pozdrawiam z Kóz.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Czesc Katarzyno! (bardzo lubie to imie)
Miło nam cie poznac, mam nadzieje że zostaniesz z nami na dłużej…
Nic mądrego, o co mogla bym cie zapytac jakos nie wpada mi do glowy, wieccc…trzymaj sie, pa!

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Dwa studenty informatyki 22 i 23 lata zapraszają do wspólnej wyprawy na magnificon. Z Bielska-Białej! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
No cześć, pytanie kontrolne lubisz seriale?

Ostatnia edycja:
K

Kayasoyuu

Domen, Avenida - cześć, was też miło poznać! Na pewno są w okolicy, ale nie wiem, jak ich znaleźć :D

Tanovan - info dnia, człowieku! Skaczę po pokoju. Jedziem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Airzel - lubię, najbardziej: Doctor Who, Hannibal, Sherlock, Grimm. W najbliższej przyszłości się biorę za Hemlock Grove i Lucifera ^^

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Cześć, miło mi Cię poznać! Z tego co widzę coraz więcej ludzi z bielska w okolicy! a to dobrze, będzie łatwiej o znalezienie ludzi na wyjazdy :p
Życzę przyjemnego pobytu na forum.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Sieanko miło cię przywitać :D

Lubisz soundtracki :D

Ja też lubię. Ale ja je lubie też z względu na gry fabularne gdzie trzeba dobierać muzykę.

Jako, że grałaś w stalkera to rozumiem, że lubisz klimaty postapokalipsy :D a w Fallouta 2 grałaś?

Tak btw.

jestem niemoralnym sumieniem tego forum

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Witam serdecznie na forum!

W związku z tym, że lubisz Durarara mam dla Ciebie jedno, krótkie, ale możliwe, że skomplikowane pytanie:

Shizuo czy Izaya? :D

Pozdrawiam i życzę długiego pobytu :)

Ostatnia edycja:
K

Kayasoyuu

Tanovan - awokado zwie się Kiev, od takiej kapeli Lost in Kiev.
Mroczna - lubię sernik, najbardziej polany czekoladą <3 Nie znam Madoki, ale zobaczę!
byters - dzięki! Cieszę się że znalazłam to miejsce i super jest w końcu z kimś pogawędzić.
Dest3r - pewnie, nic do “zalegizować marihunaen” nie mam. Frytki - jasne że maczam, nie ufam ludziom, którzy polewają xD dobry jest jeszcze sos aïoli z frytełami - spróbuj koniecznie! :D
Mistrz Rozpierduchy - siemanko, niemoralne sumienie! Nie grałam w Fallouta, ale mam na liście.
Jonovei - w LoLa gram, ale nie gram - w sensie grałam, ale AFK-ujący ludzie i w ogóle ludzie mentalnie poniżej dziesięciu lat zaczęli mnie wkurzać, spadłam do kijowej ligi i teraz mi się nie chce. Ale pewnie mi się jeszcze kiedyś zachce. Na którym serwerze jesteś?
Adahn - hej! Oczywiście że Izaya :D A Ty?

Ostatnia edycja:
Top Bottom