Dzień dobry

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

axi

Witam, jestem Olcia i nie jestem mugolem :). Studiuje stosunki i kocham się w Edzie z Fma. Słucham folków. Poleciła mi to forum taka kotka, którą znam od zerówki. Dam galeona, jak ktoś zgadnie kto to taki ;)

ps. nie słuchajcie plotek, nie jestem trollem!

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Sześć Axi!
Witam CIe na naszym cudownym forum!
Odpowiedz mi na kilka pytań!
Skąd jesteś?
Jaki masz rozmiar buta?
Twój ulubiony kolor?

Ostatnia edycja:
A

axi

to jest moje bardzo personal info, wolę nie odpowiadać, proszę o uszanowanie moich odczuć :)

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Nie uszanujemy twoich odczuć.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Witaj na forum!
Co wolisz mangę czy anime?
Jaki jest twój ulubiony tytuł?
Oglądałaś Aldnoah. Zero?
Czytasz książki? Jeśli tak to jakie?

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Siemka, miło Cie poznać.
Wpadaj na czacik, może trochę odżyje xd

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

[triggered] folki? Jakie?
Czołem!

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko jestem Mistrz Rozpierduchy i jestem niemoralnym sumieniem Forum

Czy to ty na avatarze

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witam Olciu ^^ Jestem Vudzio
Co myślisz o apokalipsie zombie ?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Ja też ma pytania, ale nasza nowa koleżanka nie chce dzielić się z nami informacjami o sobie, jestem zawiedziony.

Może chociaż dokończysz zdanie :)

Gdyby był/a okazja na znalezienie kamienia filozoficznego i przejścia władzy nad światem to…

BTW witaj i baw się dobrze :)

Ostatnia edycja:
A

axi

Tyle odpowiedzi! Matulu! A więc tak… Wolę mangę, klasycznie fma, nie znam, propsuje powieści historyczne, fantastyką nie pogardzę. ;) Na czat bym wpadła, ale mam uraz, gdyż małe spamy to już 24h bana! Składam zażalenie! :C Przepadam za mieszanką indie i metal folku -. Tak, too ja! ;3 Apokalipsa zombie… mam nadzieję, że opanuję patronusa do tego czasu!

Gdyby była okazja na znalezienie kamienia filozoficznego i przejścia władzy nad światem to… zniszczyłabym go.

Ostatnia edycja:
Cahir

Cahir

Member
Szanuję za folk metal. :3
Ogólnie to bardziej zespoły polskie, czy zagraniczne?

No i co do ostatniego pytania - zniszczyłabyś kamień, czy świat? xD

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
No właśnie ja też nie zajarzyłem czy chodzi o kamyczek czy o świat :)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Podpinam się pod pytanie Caha, szczegóły. Chociaż nie jestem pewien czym jest mieszanka indie i folk metalu :X ale ja prosty człowiek tylko

Ostatnia edycja:
A

axi

Oczywiście, że zniszczyłabym kamień, nie rozumiem idei posiadania przedmiotów, które przyniosłyby więcej zła światu, nawet jeżeli są potencjalnie pomocne. Jestem za zapobieganiem, a wy?

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Zapobieganie w niektórych formach i częściowo jest dobre. Można też zapobiegać rodzącym się problemom za pomocą uderzenia wyprzedzającego, czy też podjąć inne działania zapobiegające rozwinięciu się tego problemu. Nie mniej uważam, że nasza rola nie leży w zapobieganiu, ograniczaniu i niszczeniu tego co uważamy za groźne lub niezrozumiałe przez nas. Nikt nie jest królem waszych sumień. Poza tym co byśmy zapobiegli? Żeby ludzie zniszczyli ludzi, bo tego chcą? Jeśli chcą się wyrżnąć, a mają ku temu sposób niech to będzie, nie powinniśmy kosztem np. prawdy, czy może i wolności sprawić, by ludzie bez tego przeżyli.
Z drugiej strony jestem za totalitaryzmem, więc prewencja nie jest mi zupełnie obca. Jednak uważam, że niszczenie kamienia, mogło by być zbędne. Zwłaszcza jeśli miałby dawać władzę nad światem, to tym bardziej bym go nie niszczył, gdyż uważam, że rządy mniejszości są lepsze od rządów mas.

Jednak ta ciekawa pogadanka powinna mieć inne miejsce na tym forum, gdyż jest to lekki offtop już.

Ostatnia edycja:
Top Bottom