Dzin dybry! ;)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

matkaPolka

Imię: Gabriela
Lat: 25, będę chyba zawyżać średnią wieku :)

Ulubione anime: cóż, Evangelion, Berserk!, Ghost in the Shell, Hellsing, z łagodniejszych to Hajime no Ippo, Gintama, One piece, filmy które nigdy mi się nie znudzą to Mój Sąsiad Totoro, Ruchomy zamek Hauru a zaczynałam oczywiście od Dragon Ball, Generał Daimos, Tsubasa i Rycerze z zodiaku jak 20 lat wracałam ze starszym bratem z podwórka żeby oglądać RTL7 :D

Muzyka: Phil Collins i Genesis, Queen, Led Zeppelin, Maanam, Republika ogólnie to na co dzień same starocia, ale nie krytykuje i słucham wszystkiego :D

Zainteresowania: córka Antonina, poza byciem w głębi serca Otaku i oglądaniem po nocach anime to: książki, chemia i technologia produkcji (z zamiłowania i zawodu:)), zakupy w lumpeksach, leśne wycieczki, tatuaże, gotowanie, zdrowe niestety też, ale żeby nie było tak pięknie to piwo i papierosy xD więcej grzechów nie pamiętam, ale chętnie odpowiem na pytania ;)

Forum znalazłam w googlach :p a chciałam móc się z kimś wymienić opinią, nowymi tytułami ewentualnie wylać trochę jadu :)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Hej ho,witamy Cię na naszym forum! Skąd jesteś?Wieeelki plus za Republikę,uwielbiam Ciechowskiego!
Mam nadzieje,że zostaniesz z nami na dłużeej!

Ostatnia edycja:
M

matkaPolka

A dziękuję za szybkie powitanie! Mieszkam pod stolicą, a dokładnie zacny Mińsk Mazowiecki :)
Właśnie liczę na to, że relacja się uda i trochę z Wami zostanę :)

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Witam :D Czytasz czasem jakieś mangi? Zapraszamy na czat ^^

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Jestem Mistrz Rozpierduchy mam prawie 26 lat i jestem niemoralnym sumieniem forum :D

Też lubię Evangeliona :D
Jaka jest twoja opinia na temat Shingiego?
Ulubiony Anioł?
Oglądałaś Rebuildy?

Ostatnia edycja:
M

matkaPolka

alt
dastame:
Witam :D Czytasz czasem jakieś mangi? Zapraszamy na czat ^^
Od czytania mang jestem uzależniona tak samo jak od kawy :) ale tylko w wersji elektronicznej, na papierową szkoda mi kasy (jakby ktoś był zainteresowany to mam papierowe pozostałości: utene 1 i 2 tom i Yami no Matsuei tomy 1-4).
Oprócz sztandarowych tytułów takich jak One Punch Man, Gintama, OP i inne to wstyd się przyznać, ale czytam głównie romanse :D
Mistrz-Rozpierduchy:
Siemanko http://animes.pl//emotki/cebulak7.gif

Jestem Mistrz Rozpierduchy mam prawie 26 lat i jestem niemoralnym sumieniem forum :D

Też lubię Evangeliona :D
Jaka jest twoja opinia na temat Shingiego?
Ulubiony Anioł?
Oglądałaś Rebuildy?
Witaj Mistrzu!
Już jesteś moim mistrzem, haha :)
Uważam, że to taka ciamajda (nie wiem czy mogę powiedzieć pipka:))
Nie mam ulubionego.
Przyznam się bez bicia, że pierwszy i mnie nie wciągnęło. Póki co nie mogę się zmobilizować do reszty.

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Pierwszy rebuild wygląda jak zremasterowany serial, ale to nie prawda.

Bo w tle są pozostałości po filmie kinowym, który był oryginalnym zakończeniem Anime.
Tak Rebuildy to kontynuacja tego co jest po anime :D
Drugi film całkowicie zmienia wszystko, a trzeci to miazga :D

Tak więc polecam :)

A oglądałaś Sword Art Online?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj, fajnie, że wpadł ktoś zawyżający średnią wieku, ale wychodzi na to, że mi tytułu dziadzi forumowego nie odbierzesz, bo ja mam 27. Mam nadzieję, że będziesz się tu bawiła dobrze i znajdziesz odskocznie od rzeczywistości w miłych rozmowach z nami. Wpadnij czasem na czat, udzielaj się, a z pewnością poznasz ciekawych ludzi. Ja poznałem tu naprawdę świetnych ludzi, Tobie życzę tego samego.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Miło Panią poznać :)
Jakie papierosy są pani ulubionymi? :D
Lubi pani keczup?
Niech wpada pani na czateł ;3

Ostatnia edycja:
M

matkaPolka

Mistrz-Rozpierduchy:
Pierwszy rebuild wygląda jak zremasterowany serial, ale to nie prawda.

Bo w tle są pozostałości po filmie kinowym, który był oryginalnym zakończeniem Anime.
Tak Rebuildy to kontynuacja tego co jest po anime :D
Drugi film całkowicie zmienia wszystko, a trzeci to miazga :D

Tak więc polecam :)

A oglądałaś Sword Art Online?
Jak się w końcu do tego zbiorę i obejrzę to się wypowiem :)
Nie oglądałam, jestem na etapie starych odgrzewanych kotletów i aktualnie na tapecie Kenshin i Ranma 1/2 :)
alt
byters:
Witaj, fajnie, że wpadł ktoś zawyżający średnią wieku, ale wychodzi na to, że mi tytułu dziadzi forumowego nie odbierzesz, bo ja mam 27. Mam nadzieję, że będziesz się tu bawiła dobrze i znajdziesz odskocznie od rzeczywistości w miłych rozmowach z nami. Wpadnij czasem na czat, udzielaj się, a z pewnością poznasz ciekawych ludzi. Ja poznałem tu naprawdę świetnych ludzi, Tobie życzę tego samego.
Serdeczne dzięki za ciepłe słowa powitania. Mam nadzieje, że dokładnie tak będzie!
alt
Dest3r:
Miło Panią poznać :)
Jakie papierosy są pani ulubionymi? :D
Lubi pani keczup?
Niech wpada pani na czateł ;3
Proszę bardze per Pani :)
Winstony jagodowe,
Wolę pomidory,
Dzięki, będę zaglądać :)

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hejka, czytasz moze novelki ? :3

Zapraszam na chat, a i jak się do Cb zwracać? Po imieniu, czy mamo ? :d

Ostatnia edycja:
M

matkaPolka

alt
agellow:
Hejka, czytasz moze novelki ? :3

Zapraszam na chat, a i jak się do Cb zwracać? Po imieniu, czy mamo ? :d
Niekoniecznie, ale zdarza mi się czasami czytac :)
Może być po imieniu, chyba że ktoś ma potrzebę to może być mamo xD

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom