Eien no With

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Louise

Hitomi Kurio od zawsze czuła się samotna. Częste przeprowadzki, mama - której uwaga skupiała się głównie na jej młodszym bracie Tatsu, ojciec - bezustannie przebywający w pracy, oraz brak przyjaciół w szkole. Tak wyglądało życie dziewczynki, dopóki pewnego dnia nie podjęła decyzji o zostaniu Puppy Walkerem. Nie spodziewała się jednak, że rozstania mogą być takie trudne…

Łapajcie link do mangacza~ ^^ ❤️ Jest to naprawdę warta przeczytania historia, która poruszy nawet najtwardsze serca~ ;w; (Ja przepłakałam prawie połowę fabuły, choć zaliczam się raczej do ludzi, których bardzo łatwo poruszyć, przez co jestem kiepskim przykładem~ =w= Meh~ =w=) W każdym bądź razie, naprawdę bardzo, BARDZO (❤️) gorąco polecam Wam ten tytuł~ ;w; Jest niezwykle wzruszający!~ ;w; ❤️ Przepiękny!~ ;w; ❤️

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Czytałem to! Kreska mnie trochę przeraziła, ale dałem radę, taki trochę wyciskacz łez, godna manga.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Jestem miłośniczka piesków i manga mnie oczarowała,piękna historia,płakałam na końcu. Wzruszająca manga. Polecam <3 Mocno Polecam <3

Ostatnia edycja:
Top Bottom