El psy congroo

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

Cheero

Cześć,
nazywam się Cziro.
Przypuszczalnie będę jednym z bardziej zaawansowanych wiekiem forumowiczów - lat 28.
Z braku znajomych o podobnych zainteresowaniach postanowiłem popisać trochę na tym forum.

Słów kilka o tym co mi zajmuje mi czas w chwilach wolnych od pracy:
  • Anime:
    Oglądam gdy mam ochotę. Podziwiam ludzi z licznikiem obejrzanych serii w okolicach 1000. U mnie będzie to liczba poniżej 200.
    Lubię dramaty, horrorki (z reguły niestraszne, ale liczy się klimat), komedie, znienawidzone przez wielu haremówki. To tak uogólniając. Tak naprawdę staram się wyszukiwać anime, na które w danej chwili mam ochotę. Czasami szukam czegoś prostego, zabawnego; innym razem czegoś z silnym ładunkiem emocjonalnym lub z piękną kreską.
    Ostatnimi czasy moim faworytem jest Steins;Gate. Przed chwilą przykładowo obejrzałem Kimi no na wa (świetne).
    W chwili obecnej oglądam Koi to uso, Hajimete no Gal, Ranpo Kitan: Game of Laplace.
  • Japonia:
    Interesuję się całokształtem, z największym naciskiem na kulturę współczesną. Do tego dochodzi trochę historii Kraju kwitnącej wiśni, muzyka, film, gry, książki itp.
  • Muzyka:
    Metal, rock i to co mi wpadnie w ucho. Oczywiście muzyka japońska również nie jest mi obca.
    Moimi ulubieńcami są członkowie zespołu Wagakki Band. Marzę o tym żeby zagrali koncert gdzieś w europie.
    Poza tym: Stereopony, Sayuri, Babymetal, Konomi Suzuki.
    Ja sam jestem byłym wokalistą metalowym.
  • Film:
    Głównie horrory i dramaty.
  • Książka:
    Książki o Japonii, literatura grozy, fantastyka.
    Ulubiony autor: Stephen King
  • Inne:
    Gry i konsole (Sony + retro), trochę astronomii, historii.
Chcecie się dowiedzieć czegoś więcej o mnie? Pytajcie :)

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witaj na forum i baw się dobrze! No i oczywiście wbijaj na czat :)

No to czas na pytania:
Lubisz smoki?
Jesteś byłym wokalistą, a grasz na jakimś instrumencie? :D

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
YoYo
Jakie mas imię?! >.<
Ulubiony kolorek?
Baw się ciepluutko ^.^
I wbijaj na czateła !

Ostatnia edycja:
C

Cheero

Gintoki Sakata:
Witaj na forum i baw się dobrze! No i oczywiście wbijaj na czat :)

No to czas na pytania:
Lubisz smoki?
Jesteś byłym wokalistą, a grasz na jakimś instrumencie? :D
Paarthurnax, Drogon, Smaug są spoko, ale wolę psy :D

Nie mam cierpliwości do instrumentów. Miałem kilka gitar, ale służyły mi bardziej do zabawy. Nie potrafię godzinami siedzieć i ćwiczyć… w praktyce uczyłem się jedynie interesujących mnie melodyjek i to mi wystarczało :)
YoYo
Jakie mas imię?! >.<
Ulubiony kolorek?
Baw się ciepluutko ^.^
I wbijaj na czateła !
Przecież pisałem :p Nazywam się Cziro :D
Niebieski.

Dzięki, biorę się do pisania :)

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member
Dawno nikogo nie witałam, więc przywitam Ciebie. Czuj zaszczyt. xD
Generalnie szanuję za wiek, zainteresowanie Japonią, za horrory, muzykę i przede wszystkim S. King’a. (Sama go uwielbiam. )
Tak, że moje oczy mimowolnie cieszą się na widok Twojej osoby.
Baw się tu dobrze i długo.

Jedno pytanie…
Ulubiona książka King’a?

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Hejka o/
Grywasz w jakieś gry na android/ios?
Skoro King się pojawił, to czy czytujesz czasem Mastertona?

Ostatnia edycja:
C

Cheero

alt
Neko:
Jedno pytanie…

Ulubiona książka King’a?
Zdecydowanie Misery. Opis łamanych kości… świetny :)
alt
FEITAN:
Hejka o/
Grywasz w jakieś gry na android/ios?
Skoro King się pojawił, to czy czytujesz czasem Mastertona?
Raczej średnio interesuje mnie granie na telefonie. Trzymam się raczej gier konsolowych, PC.
Mimo to podobała mi się gra pt. Deemo i całkiem fajny Hearthstone.
Chętnie też zagram coś z Magic The Gathering.

Słyszałem co nieco o Mastertonie, ale jeszcze nie miałem żadnej z jego książek w dłoni. Jak polecisz coś fajnego to z chęcią przeczytam.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
No, HS to klasyk na telefony :D Ale polecam ogólnie zgłębienie się w gry na android/ios, bo czasami można trafić na prawdziwą perełkę (np. Summoners War :D).
Zaskoczyłeś mnie tym, że nie czytałeś Mastertona :D Ale z tego, co mogę Ci polecić, to sporo , bo swojego czasu trochę się go naczytałam :D Ale do moich ulubieńców należą: Manitou, Czerwona maska, Strach ma wiele twarzy (to są akurat opowiadania, z których polecam Ci bardzo Sekretną księgę Shih Tan), Dziecko ciemności (akcja dzieje się w Warszawie, ale po tej książce długo miałam problem z zaśnięciem :D), Panika (tu również jest nawiązanie do Polski, często bywa w jego książkach, bo sam Masterton ma polkę za żonę i bardzo lubi nasz kraj :), Zwierciadło piekieł i chyba na tym skończę, bo naprawdę jestem w stanie wymienić więcej.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, propsuję gust i naprawdę zarąbisty awatar, którego 2 lata temu sam używałem ^^ Baw się tutaj dobrze, pamiętaj by odwiedzać czateł :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Witamy w gronie forumowych dziadków. :)
Baw się grzecznie i udzielaj na forum jak najwięcej

Ostatnia edycja:
Top Bottom