C
Cheero
Cześć,
nazywam się Cziro.
Przypuszczalnie będę jednym z bardziej zaawansowanych wiekiem forumowiczów - lat 28.
Z braku znajomych o podobnych zainteresowaniach postanowiłem popisać trochę na tym forum.
Słów kilka o tym co mi zajmuje mi czas w chwilach wolnych od pracy:

nazywam się Cziro.
Przypuszczalnie będę jednym z bardziej zaawansowanych wiekiem forumowiczów - lat 28.
Z braku znajomych o podobnych zainteresowaniach postanowiłem popisać trochę na tym forum.
Słów kilka o tym co mi zajmuje mi czas w chwilach wolnych od pracy:
- Anime:
Oglądam gdy mam ochotę. Podziwiam ludzi z licznikiem obejrzanych serii w okolicach 1000. U mnie będzie to liczba poniżej 200.
Lubię dramaty, horrorki (z reguły niestraszne, ale liczy się klimat), komedie, znienawidzone przez wielu haremówki. To tak uogólniając. Tak naprawdę staram się wyszukiwać anime, na które w danej chwili mam ochotę. Czasami szukam czegoś prostego, zabawnego; innym razem czegoś z silnym ładunkiem emocjonalnym lub z piękną kreską.
Ostatnimi czasy moim faworytem jest Steins;Gate. Przed chwilą przykładowo obejrzałem Kimi no na wa (świetne).
W chwili obecnej oglądam Koi to uso, Hajimete no Gal, Ranpo Kitan: Game of Laplace. - Japonia:
Interesuję się całokształtem, z największym naciskiem na kulturę współczesną. Do tego dochodzi trochę historii Kraju kwitnącej wiśni, muzyka, film, gry, książki itp. - Muzyka:
Metal, rock i to co mi wpadnie w ucho. Oczywiście muzyka japońska również nie jest mi obca.
Moimi ulubieńcami są członkowie zespołu Wagakki Band. Marzę o tym żeby zagrali koncert gdzieś w europie.
Poza tym: Stereopony, Sayuri, Babymetal, Konomi Suzuki.
Ja sam jestem byłym wokalistą metalowym. - Film:
Głównie horrory i dramaty. - Książka:
Książki o Japonii, literatura grozy, fantastyka.
Ulubiony autor: Stephen King - Inne:
Gry i konsole (Sony + retro), trochę astronomii, historii.
Ostatnia edycja: