Evolve Stage 2

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
Hunt together…

Czterech łowców kontra jeden potwór…wygra sprytniejszy…szybszy…silniejszy…wygra lepszy myśliwy.

Czterech graczy w formie szturmowca, medyka, trapera i wsparcia kontra jeden gracz…potwór!
Łowcy mają zadanie wytropić potwora, zanim ten ewoluuje, uwięzić go i zabić…jednakże należy uważać…by to myśliwi nie stali się zwierzyną!

Potwór musi uciekać, kryć się, jeść i ewoluować w wielkiego cholernego skurczybyka i wtedy albo zabić wszystkich łowców albo zniszczyć rdzeń zasilania…prościej mówiąc żreć, rosnąć i nie dać się zjeść.

Gra jest zajebista, pełno emocji, zabawa w kotka i myszkę, ostra nawalanka, i cholerna zabawa dla całej ekipy 5 osób!

A do tego od nie dawna całkowicie free to play i za cholerę nie wiem za co ta gra chce się utrzymać skoro nawet skórki do broni i postaci można kupić za walutę zdobywaną w grze ale kuźwa podoba mi się to! http://animes.pl//emotki/cebulak7.gif

Kill alone…

Więc zapraszam, gra dostępna na steamie pod nazwą ‘Evolve Stage 2’.

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Gram codziennie ze znajomymi.

Błąd się wkradł w opis xD żreć, rosnąć i nie dać się ZJEŚĆ. Chyba chodziło o zabIć xD

Ja grę bardzo polecam. Może nawet tu uda się uzbierać 5 osób :3

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Cóż, z perspektywy potwora który tylko żre to on dla niego zeżreć=zabić XD

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Jedyny minus tej gierki jest to, że trzeba się bawić w ściąganie ok. 20gb, a gierka sama w sobie jest wciągająca :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Oczywiście o ile ma się kolege do grania :D
Chociaż w prawie każdej grze mam jakiegoś polaka bo jest darmowa xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Hej ludzie ktoś może gra lub by chciał pograć? Często grywa w evolve z różnymi ludźmi i fajno by było jak by był ktoś z animesa :>

A macie okazję wtedy pograć z najlepszym medykiem bo często mi tak mówią inni gracze xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom