Fairy Tail

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Maru

Maru

New member
Była sobie kiedyś kraina magii, Fiore. 17 letnia dziewczyna o imieniu Lucy, mag gwiezdnych duchów wyrusza z domu w poszukiwaniu przygód. Jej marzeniem jest zostać wielkim magiem i wzorem swoich idoli z czasopisma dla magów wstąpić do znanej powszechnie gildii. Jej marzenia zaczynają się spełniać, gdy na swej drodze spotyka niepozornego młodzieńca z chorobą lokomocyjną i jego kociego towarzysza.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jedyne co mogę powiedzieć na temat tej mangi to… załamka

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Nie miałem przyjemności czytać mangi, ale anime jest całkiem ok :D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Uwielbiam postacie, uwielbiam świat jaki tam jest ale… jakoś tak coś gdzieś podzło nie tak i stało się nuuudne… W pewnym momencie po oglądnięciu grubo ponad setki epków nie mogłam już więcej… Te początkowe są spoko, ale kraina kotów albo to z zegarem i nowym oracion 6 mnie dobiło

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
alt
Maru:
Już mówię dlaczego.
Dlaczego FT jest słabe:
-schematyczność
-często wieje nudą
-kompletna przewidywalność
-słabe dowcipy które kompletnie nie śmieszą
-Siła przyjaźni zawsze wygrywa
-Power upy znikąd. Wystarczy pomyśleć o przyjaźni i już mamy +100 do wszystkiego
-Ecchi które jest kompletnie niepotrzebne i wciskane na siłę
-Dziury w logice
-Po każdym arcu wracamy do punktu wyjścia oraz żaden arc nie jest ze sobą powiązany. Równie dobrze mógłbym odpalić pierwsze 50 rozidzałów i 10 ostatnich a i tak nic bym nie stracił.
-Time skipy która kompletnie nic nie dodają. Nie wiem po co one są w ogóle w FT robione skoro autor i tak nie potrafi tego wykorzystać.
-Brak jakiegokolwiek balansu. Widzimy jakiegoś mega przeciwnika który niszczy góry gołymi rękoma. Natsu i tak za 10 rozdziałów go pokona.

Wypisywać więcej? Tyle wystarczy by dać tej serii max 6/10

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
ja bym dał 7/10 Lukos XD

Bo czytać to się da czytać XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Milo sie czyta i milo oglada bo lekka seria ale lukoś ma mniej wiecej rację choć moze troszeczkę wyolbrzymia jak na mój gust… Choć trzeba przyznać ze o ile początek jest w miarę ok to potem sie robi nudno i tak,jakoś… Za bardzo ulepszają Natsu

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Tak, Lukos dobrze mówi, ale mi przynajmniej w tej serii to nie przeszkadza ^^

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
ładne obrazki, fajna muzyka… ale jak zaczęłam zasypiać oglądając to, to stwierdziłam, że nie ma sensu kontynuować

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Uważam ,że krytyka wobec Fairy ail jest trochę przesadzona. Fairy Tail jest fajnym anime i ma swoje wady i zalety. Nie uważam że wieje nudą. Te odcinki z zegarem i Lucy to Filery i są naprawdę słabe i nudne. Ale tak kto można się pośmiać (według mnie) muzyka,postacie są fajne.
Mangę się da czytać,jak nie ma tyle gołych scen,bo czasami autor przesadza z ecchi.
Fairy Tail ma u mnie 10/10.

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
alt
Yona:
Uważam ,że krytyka wobec Fairy ail jest trochę przesadzona. Fairy Tail jest fajnym anime i ma swoje wady i zalety. Nie uważam że wieje nudą. Te odcinki z zegarem i Lucy to Filery i są naprawdę słabe i nudne. Ale tak kto można się pośmiać (według mnie) muzyka,postacie są fajne.
Mangę się da czytać,jak nie ma tyle gołych scen,bo czasami autor przesadza z ecchi.
Fairy Tail (…) i ma swoje wady i zalety
Te odcinki z zegarem i Lucy to Filery i są naprawdę słabe i nudne.
Fairy Tail ma u mnie 10/10
Co tu się…
alt

Ostatnia edycja:
Y

Yona

lukos124:
alt
Yona:
Fairy Tail (…) i ma swoje wady i zalety
Te odcinki z zegarem i Lucy to Filery i są naprawdę słabe i nudne.
Fairy Tail ma u mnie 10/10
Co tu się…
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/28/2c4bb42129903938ef3eb2b28716bf75.jpg

O co ci chodzi??.
Filery z zegarem są słabe i nudne,ale anime ogólnie jest super. Uśmiałam się nie raz. Moja ocenka dla FT to 10/10 ,jakiś problem?.

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Jak dla mnie anime nie jest najlepsze, ale jest boską rozrywką. Bardzo fajna odskocznia. Co sie tyczy mangi, jest boska. jedna z lepszych jakie przeczytałem. Załamka, jak sie skończyła, jednak trzeba oddać, że autor miał zaje*isty pomysł i genialnie go zrealizował. Poza tym, przemiło patrzyło się jak kreska autora stopniowo się polepszała i zwiększała swoją jakość.
Ogólnie to ocena dla mango 10/10, za fabułę, za wykonianie, za przyjemność i te wszystkie godziny spędzone na czytaniu.

Ostatnia edycja:
Top Bottom