Final Fantasy VII mody

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Z

Zara

Donator
Jest to wątek w którym zachęcam do dzielenia się modami do FF 7, (przedstawiania działających linków). Wiele czasu można stracić szukając sposobu by coś wyglądającego tak, stało się tym po prawej. Wysyłam do tego filmu (u mnie mod działa, linki w opisie). Uprzedzając pytanie, nie nie ma wersji polskiej na pc, jednak jeśli masz wersje na PS i chcesz zagrać w ojczystym języku to kliknij tu. Oczywiście można pobawić się z emulatorem na pc, jednak z tego co wiem możliwe są błędy w grze.
Mod z filmu to Graphical Overhaul.
Istnieje również forum obfitujące w mody do FF 7 jednak tu nie gwarantuję działania.

PS: mam nadzieje że nie złamałam regulaminu

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Też nie wiem jak bardzo się wypowiem w temacie. Ale akurat KAŻDY pc w tym czasie odpali emulator psx bez problemu. A nie wszyscy patrzą na grafikę :p

Dobijając do Twojego poprzedniego tematu o FF, ja przygodę zaczynałem od VIII i też się dobrze bawiłem, ale jRPG to nie opcja dla mnie mimo wszystko. Pomimo fajnych fabuł, ciekawych światów - co uważam za ważne. Gameplay jRPG jest dla mnie strasznie męczący/irytujący. Dlatego nie poświecam im wiecej czasu :p

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Odpalić, odpali swe wątpliwości wyraziłam jedynie w kwestii poprawnego działania. Ba ktoś zrobił let`s play z FF 7 na emulatorze. (
)

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
4 lata temu :) ^^
Nie wiem jak z modami, ale pcsx poradzi sobie z każdym romem i będzie płynnie. Ja na grafikę nie patrzę bo wiadomo, że gry mają swój wiek, ale nigdy nie miałem problemu z tym emulatorem, a grałem w Tekkeny, Metal Gear Solid, Crash Bandicoot, Valkyrie Profile, Spyro, Medieval, jakieś Tenchu :) wszystko banglało, aż miło ;)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
frooze, wyrażam jedynie WĄTPLIWOŚCI ZWIĄZANE Z DZIAŁANIEM ŻE MOŻE WYSTĄPIĆ BŁĄD. Nigdy nie grałam na PS więc, może nie jestem tak zagłębiona w temacie jak Ty, ale z tego co wiem to praca procesora jest zupełnie inna. Poza tym nie mówiłam nic o tym iż zmienione tekstury są w czymś lepsze czy gorsze(stary Torment ma swoją grafikę, tak samo jak wszystkie starsze gry[Morrowind]). Wątek ten ma na celu pomoc w kwestii modów, ich dostępności itp… (modowanie gry to twój wybór )
Jeśli chcesz kontynuować tę dyskusję napisz na PW (bo trochę odeszliśmy od tematu)

Ostatnia edycja:
Top Bottom