Firefall

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yankesss

Yankesss

Donator
FIREFALL

Zapraszam do wspólnej gry w Firefall. Dam wam krótki filmik o tym do Rocka

A także powiem coś od siebie na temat gry. Gra ta jest po pierwsze a grafika ładna, ma gra troszke bugów jeszcze ale to nie przeszkadza zbytnio. Jest to na ogół strzelanka z otwartym światem craftingiem, wydobywaniem surowców z nastawieniem na PVE ale to nie znaczy że w grze nie PVP [dobrzewiem]

W grze jest 5 klas postaci z czego cztery z nich mają dwie podklasy a jedna nawet trzy co daje nam aż 16 klas postaci! Ciężki wybór co nie? Ale nie ma co się martwić, nie trzeba zakładać nowej postaci aby móc grać sobie drugą klasą co nam się spodobało, gdyż prawie zawsze możemy zmienić klasę np: z gościa z miniganem i porządnym pancerzem na zwinnego snajpera ;)
A każdy pancerz(klasa postaci) osobno zdobywuję doświadczenie.
Na początku gry mamy odblokowane tylko 5 podstawowych klas , lecz po odblokowaniu którąś z nich max lvl (40) to można odblokować kolejną! (Co ja nie długo będe mógł zrobić [hahaha] )

No tyle starczy nie chce się zbytnio rozpisywać ale zapraszam do wspólnej gry, jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć o grze to pytaj śmiało! [***yea!]

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Ja beta tester (konto od 3 lat)
Gierka fajna ale logistyka w grze wygląda trochę tragicznie chyba że się ma lgv
Ja gram dreadnaught

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ja gram inżynier i te twoje ‘Beta tester’ to od razu skojarzenie z SAO.
Moja postać Nazywa się Nekrin i może jak nas dużo się tu uzbiera to założymy własną gildie :p

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
w teorii jest juz gildia zalozona przez moich znajomych
beta testy zbyt duzo nie daly za wyjatkiem wiedzy nt zachowan niektorych wzmocnionych mobow
ktory masz lvl?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Gildia już jest w teorii?
Inżynier mój ma 33 lvl ale też podexpiłem sobie trochę inne klasy dla perków

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
aha ja to 18 dopiero
gilgia jest ale nie powiazana z animes

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Moge ci zawsze pomóc w expieniu albo razem pokopać bo jestem posiadaczem squad Thhumper II :p
Ja aktualnie to w jednej z armii sheldersów Roja byle zawsze mieć z kim pograć XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom