Forumowa rodzina ^^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.

Eyirie

New member
FORUMOWA RODZINA
Niektórym znany już wątek, który przestał istnieć z powodu okrucieństwa pewnego forumowicza T.T
Zasady:
  1. Nie obrażamy siebie nawzajem, nie przeklinamy za dużo (XD), nie stosujemy przemocy, szanujemy siebie nawzajem, nasze poglądy, opinie itp!!!
  2. Każda osoba chcąca dołączyć może napisać do mnie o tym na PW lub po prostu w poście, jednakże potem ma ten post usunąć; razem ustalimy jaką rolę w rodzinie będzie mieć ta osoba.
  3. Ja, jako osoba zarządzająca tą zabawą, będę co jakiś czas publikować opisy wydarzeń, jakie miały miejsce w naszej rodzinie (sugerowane: raz dziennie) oraz mieć ostateczne zdanie w kwestii tego co wolno a czego tu nie wolno.
  4. Zabronione jest tworzenie wątków poza główną akcją tej historii bez konsultacji ze mną XD
  5. Miłej zabawy!!!
Teraz nasza rodzina jest mała, mieszkam ze swoim mężem - Yankisiem, córeczką Elizą i siostrzyczką - Kicią w pięknym domu nieopodal gór.

Ostatnia edycja:
Jestem taka piękna xD Wszyscy jesteśmy!
Chcę mojego męża Zetsusia ;D

Ostatnia edycja:
Dzień był bardzo upalny. Eiu ze swoim mężem Yankisiem i córeczką Elizą po śniadaniu poszli na spacer do parku, tam siedzieli do popołudnia bawiąc się razem i potem odpoczywając w cieniu na ławeczce. Po tej przerwie postanowili zjeść obiad na mieście; poszli do chińskiej restauracji radując swoje podniebienia cudownymi smakami. Zmęczeni wrócili do domu, położyli Elizę spać i sami również udali się na odpoczynek.
W tym samym czasie Kicia ze swoim świeżo poślubionym Zetsusiem siedzieli w domu, ciesząc się sobą nawzajem. Około południa przyjechał do domu brat Kicii i Eiu - Kiki. Razem ze swoją siostrą i szwagrem urządzili grilla w ogrodzie i zajadali się mięskiem. Zetsuś karmił Kicię a Kiki przyglądał się temu z ponurą miną, postanawiając wkrótce przestać być samotnym XDD

Ostatnia edycja:
Ja samotny jestem :p przynajmniej mam napój i pomarańczową koszulkę :p Trzeba se znaleźć dziewczynę…

(Ten wyraz twarzy zetsu XD XD XD)

Ostatnia edycja:
Ja również, ukochany, ale czas razem BEZ dzieci i innych homo sapiensów również mile widziany byłby :p
Cieszę się, że podoba,Ci się kolor, Kiki. Co jest z miną Zetsu??

Ostatnia edycja:
Kyahahha, karmiona przez Zetsusia xD
To chyba kurczak xD lubię!
Świetnie to wyszło! Już się nie mogę doczekać dzisiejszego podsumowania dnia i kolejnych rysunków! <3

Ostatnia edycja:
Ale chcecie to podsumowanie to możę proponujcie co robicie i bądźcie aktywni a nie żę będziecie tylko pisać gdy moja ukochana coś narysuje ;-l

Ostatnia edycja:
No dobrze! To trzeba było tak od razu pisać xd… albo było napisane i przeoczyłam !!

Więc ja Zetsusiem, świeżo po ślubie w sumie, powinniśmy urządzić wesele!
Byliśmy podpisać papiery w urzędzie i złożyć wnioski, że się pobieramy trolololo.
Ślubu w kościele nie wezmę bo jestem agnostyczką xd
Proponuję, więc abyśmy wszyscy ładnie się wystroili i urządzili wielkie wesele. Ja na ślubnym kobiercu z Zetsu oraz moja siostra i druchna Ejri ze swoim mężem Yankim!

Ostatnia edycja:
W domu od rana było głośno, panowałą nieco nerwowa atmosfera - przyjechał Youhei, wujek Kici i Eiu, i Raizer, brat Zetsusia. Eiu z Kicią były na zakupach, wybierały sobie sukienki na wesele Kici. Panowie w tym czasie sprzątali dom i ogród - nie protestowali, gdyż nie chcieli denerwować Kici, która była lekko drażliwa i podenerwowana przed swoją “wielką chwilą” XDD
CDN (czekajcie na obrazki Kici w pięknej kiecce XDD)

Ostatnia edycja:
Denerwujesz się? XD Tylko szkoda że pana młodego jakoś brak tu T^T

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom