Forumowe 5vs5 w League of Legends

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Naczos

New member
Witam wszystkich serdecznie i zachęcam do zapisów na forumowe 5 vs 5 w grze League of Legends ! ! !

Do tego wydarzenia potrzebujemy oczywiście dziesięciu graczy ale mam nadzieję że nie będzie problemu z zebraniem takiej grupy graczy.
Zapisując się podaj swoją linie na jakiej grasz plus ewentualna na której byś grał (składy trzeba będzie jakoś podzielić), oczywiście nie tylko liniowo ale też poziomowo postaram się to zrobić.

Formularz :
Nick w grze :
Linia Nr.1 :
Linia Nr.2 :

Zacznę od siebie :

Nick w grze : Destruktio
Linia Nr.1 : Jungle
Linia Nr.2 : Top

Jak się uda proponuje na jutro 22 albo niedzielę jakąś godzinę, zresztą proponujcie sami terminy.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Nick w grze: Agandur334
Linia Nr. 1: Adc
Linia Nr. 2: Mid

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nick w grze: mrlukos124
Linia Nr. 1: Jungle
Linia Nr. 2: Mid

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Nick w grze: PcVeK
Linia Nr. 1: Adc
Linia Nr. 2: Fill
Radzę sobie raczej na każdej lini i w jungli też daję jakoś radę, więc mogę grać nawet supportem
w zależności jak wyjdzie :d

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Niech będzie, MOŻE zagram
Nick w grze: hanler
Linia Nr. 1: Top
Linia Nr. 2: Jungle/Mid/Adc

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Jak 5vs5 to zagram :33

Nick: WilkFenris

Ln1: Top
Ln2: Mid

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
zapraszam wszystkich dzisiaj na godzinę 21 na nasze forumowe 5vs5, jeśli się nie uda zebrać dziesięciu graczy dobierze się najwyżej jakiś graczy bądz zagra jakieś 4vs4.
Przewiduje jeden meczyk na 21 i jeden po nim czyli tak około 22 może załapiecie się na ten drugi ! (standardowo komfa na skajpie będzie)

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam wszystkich.

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Nie wiem, czy będę miał czas i chęci, żeby pograć, ale na wszelki wielki się tutaj wpiszę:

Nick w grze: Kazzet
Role: 1. Top 2. Mid 3. AD Carry

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
Już w piątek kolejne 5vs5 zapraszam od godziny 21 do 24 może dłużej jak będą siły i chęci.

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Tylko żeby więcej osób było :d

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Top Bottom