Fullmetal Alchemist (Netflix)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Zetsu

Zetsu

New member
Jeszcze nie oglądałem, ale poluje na aktorskiego Bleacha, FMA to polowanie poboczne. Trailery są obiecujące.

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Moja depresja dostała depresji jak to zobaczyłem… Do teraz mnie boli death note… Jestem ciekaw jak to długo będzie trzymac.

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Boję się to ruszać, każdy film aktorski na podstawie anime z którym miałem styczność, to jest jedno wielkie nieporozumienie :|

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Słabo mi po seansie…, mdleję… czy ktoś to widzi?

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Film jest zrobiony dobrze ze strony wizualnej(znaczy efekty są spoko), ale kwestia fabuły to już inna para butów, chyba że był na podstawie 1 anime. Ktoś oglądał anime i się wypowie?

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Zetsu no teraz to już całkiem mnie zniechęciłeś xD

Ostatnia edycja:
T

The_Lusty_Dovahkiin

Oglądałam oba anime. Jest chyba na podstawie FMA: Brotherhood. Niestety, przypomina film o cosplayerach i nieumiejętnie zgnieciono całą fabułę FMA próbując chaotycznie połączyć różne wątki i przedstawić je w dziwnym streszczeniu. Film miał potencjał, aktorzy też, ale po prostu lepiej gdyby tylko parę wątków przerobiono dokładnie, zamiast próbować wcisnąć po trochu z każdego, aż wyszło takie nic.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Mi się akurat film podobał. Jak przy Death Note wyłączyłam w połowie, to tutaj oglądałam do końca z ciekawością. Jest na podstawie mangi i wszystkie najważniejsze elementy zostały zachowane. Większość efektów specjalnych było dobrze zrobionych (tylko jeden strasznie kół w oczy). Podobało mi się to, jak Al został zrobiony, a Ed miał za bardzo rzucające się w oczy odrosty :)
W sumie myślę, że dla kogoś, kto nie znał wcześniej FMA to z filmem byłoby wszystko w porządku. Nie widziałam też za dużo japońskich adaptacji mang, by to porównać.

Ostatnia edycja:
Top Bottom