Gakkon 2

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

Tsu

Widzę Kicia podróżujesz po Polsce od konwentu do konwentu xD

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
A żebyś wiedział Tsu!
Mam zamiar pojechać na tyle konwentów ile mogę!

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ejej, mam pytanko do ludzi, co tu się wybierają (mi sie chyba uda, jako że akurat 31.08 mam urodzinki i baardzo ładnie poproszę rodziców o zgodę) Jak do Łodzi sie dostaniecie? Pytałam mamę, powiedziała, że tylko autem sie da… T^T

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Pociągiem albo autobusem :) Pewnie z przesiadką,byś musiała posprawdzać

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
alt
Eyirie:
Jak do Łodzi sie dostaniecie? Pytałam mamę, powiedziała, że tylko autem sie da… T^T
SIEMA, TU ŁÓDŹ. :D Pociągiem, ew. autobusem byś nie mogła? Gdzie mieszkasz?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Rzeszów XD w sumie znalazłam jakiegoś busa… z moją orientacją w terenie zainwestuję w gpsa na fonie by dotrzeć na konwent XD

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
albo umów się z kimś,aby czekał na Ciebie na dworcu i razem dotrzecie na konwent ;p

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
O, to miałabyś nawet eleganckie połączenie na Łódź Kaliską bez przesiadek jakimś PKSem albo Polskim Busem. Sprawdź sobie na e-podroznik.pl wszystkie opcje dokładnie.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Dzięki wielkie, Ali ^^ Ty będziesz? Bo w sumie tak dziwnie mi… jechać tylko po to, by z Yankim sie spotkać XDD

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Tak szczerze to nie wiem; niby mam blisko, ale jakoś na tę chwilę chętna za bardzo nie jestem, więc się okaże dopiero!
  • jeszcze podrzucę przydatnego linka, w razie gdyby ciężko się było po Łodzi poruszać: http://lodz.jakdojade.pl :D POLECAM!

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Dzięęękiii <3 ja bardzo chcę jechać XD chodź też, Ali! :)

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
Yo :3
Również okolice Łodzi się kłaniają :p Jak coś służę podwózką samochodową po Łodzi jeśli będę na kona jechał ;)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Kupuję wejściówkę, kto jeszcze będzie?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja myślałem tym, ale podjąłem już decyzję - nie będzie mnie.

Ostatnia edycja:
Top Bottom