Gakusen Toshi Asterisk

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator
http://anime-odcinki.pl/sites/defau...lic/okladki/CHHFBPJUgAApOqm.jpg?itok=Nzs0CbBW

Gakusen Toshi Asterisk

Rikka, Akademickie Miasto na wodzie (zwane także Asterisk), to największa na świecie scena, na której toczą się pojedynki w zintegrowanym środowisku bojowym, zwane „Festiwalem Gwiezdnych Wojen”. Młodzi chłopcy i dziewczęta z tzw. „Generacji Gwiezdnego Pulsu”, należący do sześciu uniwersytetów, wypowiedzieli swoje życzenia i postanowili walczyć o ich spełnienie ze Świetlistym Uzbrojeniem w ręku – Ayato Amagiri jest jednym z nich.

Bohater przybył do Rikki na zaproszenie Claudii, Przewodniczącej Samorządu Szkolnego Uczelni Seidoukan, i od razu na samym początek miał nieszczęście zdrowo rozgniewać Julis zwaną „Wiedźmą Płonących Kwiatów” – teraz oboje muszą stanąć do pojedynku by rozsądzić swój spór!
Gatunek:
Przygodowe

Inne:
Ecchi
Harem
Magia

Pierwowzór:
Powieść/opowiadanie

Postaci:
Uczniowie/studenci

Widownia:
Seinen

Rok wydania:
2015

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Oglądam, bardzo dobry tytuł ;)

Ostatnia edycja:
I

Innostian

Matko, jakie to było słabe. Schemat schematem pogania. Po trzech odcinkach miałem dość, ale byłem twardy i skończyłem jakimś cudem.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Zacząłem przeglądać listę anime i natkąłem się na anime o którym chciałem szybko zapomnieć, niestety wszystkie bolesne wspomnienia ;-; Okropny tytuł

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Najbardziej mi się spodobał ed w tym cudnym anime :D

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
A mi się najbardziej podobały postacie i walki ;3

Ostatnia edycja:
Argo1234