Gangsta.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
W Ergastulum, szemranej mieścinie pełnej mafiozów, złodziei, dziwek i sprzedajnych glin, są sprawy do jakich nie mieszają się nawet jego zblazowani mieszkańcy. “Złote rączki” Worick i Nicolas, znani jako “Benriya”, podejmą się każdej brudnej roboty, czy to zleconej przez mafię, czy policję, byle zapłata była dobra. Dołącza do nich później Alex, była prostytutka, którą zainteresowało tajemnicze duo, w szczególności zaś niecodzienne zdolności Nica.

Ostatnia edycja:
C

Czakao

Jak będzie szło na równi z mangą to dla mnie najlepsze anime sezonu.
Ah ten czudny Nicolas T^T

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
ogląda ktoś? mnie strasznie wynudziło, jak jest dalej?

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Ja oglądam :3 I osobiście mnie się podoba , może nie dałabym 10/10 ale dla mnie to perełka tego sezonu.

Ostatnia edycja:
R

Rosary

Szczerze to nie wiem czy mnie znudziło czy wciągnęło OwO XDD Jakoś tak strasznie mi się podoba a jednocześnie jakoś nie nie-mogę-się-doczekać kolejnego odcinka T^T

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Jakoś podoba mi się, ale nie wciąga… Znaczy się fajne na jakąś wolną chwilę ale nie czuję tego parcia by oglądać więcej

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Ei dokładnie ;-; niby fajne, obejrzy się 1-2 odcinki i … jakoś nie chce się więcej lol XD
Opening zajebiszczy, ale tylko on :(

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Tak ,zgadzam się opening zarąbisty ^^

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Potwierdzam ^^ opening cudo

Ostatnia edycja: