Geniusz (2017)

• Autor wątku SonKenGintokiZoro
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Serial „Geniusz” jest zapisem kolejnych etapów życia Einsteina - począwszy od lat młodości, kiedy przyszły noblista jest obdarzonym niezwykłą wyobraźnią zbuntowanym nastolatkiem, poprzez trudne początki kariery naukowej, aż po zdobycie światowej sławy, jaką przyniosła mu teoria względności. W kolejnych odcinkach serialu poznamy także kulisy burzliwego życia uczuciowego Einsteina i jego skomplikowanych prywatnych relacji. Produkcja powstała na podstawie głośnej biografii autorstwa Waltera Isaacsona pt. „Einstein. Jego życie, jego wszechświat".

Polecam gorąco :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Chciałem to dodać, ale zostałem uprzedzony :)
Seans dopiero przede mną.

I jestem ciekaw tej roli Rusha. Po pierwszym odcinku może będę w stanie coś o tym napisać. :)

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Oglądaj jak najszybciej, bo warto! :) Dodatkowo polecam ,Postęp: Historia ludzkości’’ od Nat Geo także.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Taka rekomendacja chyba wystarczy, nadrobię najszybciej jak to możliwe

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Trafiłem ostatnio, parę razy na ów serial na Nat Geo i bardzo mi się spodobał. Nie trzeba, być wielkim fanem historii i nauk ścisłych, żeby się wkręcić.
Nie wiem, ile ma wspólnego z rzeczywistym biegiem wydarzeń, ale trzeba przyznać, że wątki są poprowadzone w intrygujący sposób.

: ) Trzeba mieć odpowiednią tolerancje na ilość “znanych przysłów Einsteina” i innych znanych sentencji których natłok na godzinę był nie raz spory, a teksty wypowiedzane w dość nietypowych sytuacjach przez co IMO wydawały mi się dość sztuczne. : ) ale można je sobie przypomnieć dzięki temu

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Obejrzałam tylko kila odcinków… ale spodobało mi się bardzo xd Zamierzam obejrzeć całość ^.^

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Zapowiada się ciekawie. Pewnie że obejrzę:) Mam nadzieje że mi się spodoba:)

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Wszyscy znajomi, którzy oglądali lub oglądają bardzo chwalą sobie tę produkcję. Ja także serdecznie polecam, chociaż jeszcze wszystkiego nie skończyłem :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom