Ghost in the Shell (2017)

• Autor wątku SonKenGintokiZoro
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Film oparty na kultowej mandze pod tym samym tytułem. Major do zadań specjalnych, jedyna taka na świecie cyborgiczna hybryda człowieka i robota (Scarlett Johansson), stoi na czele elitarnej jednostki Section 9, specjalizującej się w walce z najniebezpieczniejszymi przestępcami. Section 9 czeka największe wyzwanie w historii jednostki. Stanie przed obliczem wroga, którego jedynym celem jest wymazanie postępów technologii wirtualnej Hanka Robotic’s.

Ostatnia edycja:
A

Airzel1

New member
8/10, Bardzo mi się podobał

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Obejrzałem tuż przed obejrzeniem filmu anime. Bajka nieco bardziej mi się podobała, ale film spoko, przyciągnął moją uwagę, był niezły.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Wczoraj dopiero obejrzałem.

Trochę dziwnie się oglądało, kilka scen było żywcem przeniesione z anime co budziło dla mnie mocno, złe skojarzenia tym bardziej, że miał to być chyba prolog do wydarzeń z oryginału.
Scarlett imo, zagrała lepiej niż w większości swoich ról to na plus, świetne efekty fx miasta i dobra muzyka.
Ale powiem, szczerze jakbym obejrzał to w kinie to bym żałował wydanych pieniędzy,

Ostatnia edycja:
Top Bottom